Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ING

Jij wilt graag een huis kopen. Dan is het tijd om te bekijken hoe en waar je het beste een hypotheek kunt afsluiten. Je hebt echter een lening met een BKR-codering bij de ING en je vraagt je af of een hypotheek met BKR-registratie wel mogelijk is. Wanneer je een hypotheek wilt aanvragen, kijkt de geldverstrekker altijd naar de kredieten die je hebt afgesloten. Heb je ooit een betalingsachterstand opgelopen? Dan wordt het krijgen van een hypotheek een stuk lastiger. Er zijn verschillende geldverstrekkers waar je misschien wel een hypotheek kunt krijgen. Laat je dus altijd begeleiden door een van onze experts.

Met welke codering kun je een hypotheek afsluiten?

Elke lening die langer loopt dan een maand en hoger is dan €250,– wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistraties, het BKR. Het kan gaan om een persoonlijk krediet, maar ook een telefoonabonnement wordt geregistreerd. Als jij aan je betalingsverplichtingen voldoet, hoeft een registratie geen probleem te zijn bij de aanvraag van een hypotheek. Wanneer je echter een betalingsachterstand hebt opgelopen, krijg je een achterstandscodering. Heb jij een lening met codering bij de ING? Een hypotheek met BKR-codering afsluiten kan alleen met een A1-codering of een A2-codering. Deze moet je dan wel opgelost hebben. Als je snel antwoord wil op de vraag of je met een BKR codering bij ING een hypotheek zou kunnen krijgen, vul dan onze hypotheektest in.

Start BKR hypotheektest

Betalingsachterstand oplossen

Wil je een hypotheek afsluiten met een BKR-codering? Dan moet je zorgen dat de betalingsachterstand is opgelost. Dit doe je door het betreffende krediet af te lossen of door deze te herstellen. Wanneer je je krediet aflost, zorg je ervoor dat het krediet niet meer bestaat. Wanneer je de achterstanden inlost, maar het krediet loopt daarna wel door, dan spreken we van herstel. Er komt dan een H achter je codering te staan. Uiteraard moet je wel de termijnen blijven betalen. Vijf jaar nadat je kredietverstrekker heeft aangegeven dat de betalingsproblemen zijn opgelost, wordt je registratie verwijderd.

Vraag hulp aan een adviseur met BKR-ervaring

Een hypotheek aanvragen is nooit gemakkelijk. Wanneer je een betalingsachterstand hebt bij de ING en een hypotheek met BKR wilt aanvragen, wordt het nog lastiger. Niet alleen omdat de bank veel voorzichtiger is met het verstrekken van een hypotheek. Voor veel mensen is het moeilijk zoiets persoonlijks als een schuld te bespreken. Wij begrijpen dat. Onze specialisten bieden al sinds 2006 hulp aan mensen die een hypotheek willen aanvragen met een BKR-achterstandscodering. We bekijken samen met jou je situatie en geven jou eerlijk advies. Daarbij staat een verantwoorde hypotheeklast altijd centraal.

Wil jij ook weten of je in aanmerking komt voor een hypotheek, ondanks je codering? Vul onze hypotheektest in en ontvang daarna vrijblijvend meer informatie per mail.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Arthur

Tevreden, nemen de tijd en komen betrouwbaar over.

Bert

Fijne kerel die Paul duidelijk in de gesprekken goed bereikbaar denkt met je me zoekt naar mogelijkheden
Bijzonder prettig in de omgang
Geen onverwachte dingen gewoon duidelijk en klantgericht

anoniem

Heeft verstand van zaken en geeft eerlijk advies

Wazier

Uitstekende gesprek. Adviseur was zeer kundig. Na afronding gesprek wisten we 100% zeker waar we aan toe waren. Alles was helder en de afwerking was super. Geen inkijken naar gehad.

NRD

Altijd zeer enthousiast, deskundig, denken met je mee.

T.P.J.

Ze heeft zeer veel kennis van zaken. En ze is zeer vakbekwaam.

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiënt en effectief.

Jan K

Afgelopen half jaar meerdere keren met Paul om tafel gezeten om geïnformeerd te worden over een voor ons passende en verantwoorde hypotheek. In alle gesprekken hebben we ervaren dat Paul goed kan luisteren, innemend is, snel schakelt, maar zeker zo belangrijk: hij is zeer (financieel) deskundig, komt met een goed onderbouwd en onafhankelijk voorstel. Het aanbod sloot volledig aan bij onze wensen en mogelijkheden en was zeer gunstig voor wat betreft de voorwaarden. Alle in de tussentijd gestelde vragen werden per omgaande en duidelijk beantwoord. Paul stopt pas als alles goed is geregeld en de klant helemaal tevreden is. De kosten voor al zijn inspanningen staan zeker in verhouding tot de geleverde "prestatie".
Op basis van minder gunstige ervaringen met andere adviseurs waren we best een beetje sceptisch aangezien we Paul voorheen niet kenden. We zijn afgegaan op reviews die we lazen op internet.
Gelukkig hebben we in Paul nu iemand gevonden die wel betrouwbaar en deskundig is.
Als je goed geadviseerd wil worden en een betrouwbare partner zoekt voor een financieel vraagstuk dan kunnen we Paul / Advidens van harte aanbevelen.

Anoniem

Danny was zeer duidelijk en helder. Heeft ons echt geholpen om onze hypotheek er door heen te krijgen het was voor hem een zware opdracht maar zat er bovenop

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek