Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Rabobank

Als je te maken hebt met een BKR registratie, is het afsluiten van een hypotheek niet altijd gemakkelijk. Indien je al een hypotheek of lening bij de Rabobank hebt met een BKR codering, dan is de situatie nog moeilijker, maar zeker niet onmogelijk.

Het is snel gebeurd: je hebt een hypotheek afgesloten voor je woning, en door een onverwachte situatie heb je gedurende enkele maanden een betaalachterstand opgelopen. Plots werkt je auto niet meer en om te kunnen blijven werken moet er snel een nieuwe auto komen. Ook hiervoor heb je een lening nodig. Of je kunt inmiddels al een deel van je hypotheek afbetalen en je wilt je hypotheekvoorwaarden herzien. Ook dit wordt gezien als een nieuwe hypotheekaanvraag, die nu door je BKR codering iets moeilijker ligt.

Vraag je persoonlijke BKR overzicht aan

Om te weten te komen of je ondanks je BKR codering op je huidige Rabobank lening of hypotheek wel een nieuwe hypotheek kunt afsluiten, moet je eerst precies weten welke meldingen en coderingen er op jouw BKR overzicht geregistreerd zijn. Lees hier hoe je gemakkelijk online je BKR overzicht kunt aanvragen.

Indien je een BKR codering hebt van A1 of A2 is het aanvragen van een nieuwe hypotheek mogelijk. Met een A3 en een A4 codering is dit meestal niet het geval. Aangezien een A5 codering vaak op eigen vraag werd geplaatst door een preventieve betalingsregeling te hebben aangevraagd, is er in dit geval wel weer een kans dat de nieuwe bank jouw hypotheek goedkeurt.

Schakel een hypotheekadviseur met BKR ervaring in

Voor het aanvragen van een nieuwe hypotheek wanneer je een BKR codering bij de Rabobank hebt, is het verstandig om jouw specifieke situatie te bespreken met een hypotheekadviseur met ervaring in BKR registraties. BKR Hypotheek doet niets anders dan mensen met een BKR codering op leningen of hypotheken bij de Rabobank aan een hypotheek te helpen. Onze hypotheekadviseurs weten precies wat de bank van jou wil horen en welke rentepercentages er voor jou in aanmerking komen. Door met een BKR-ervaren hypotheekadviseur samen te werken, vergroot je dus de kans om een nieuwe hypotheek te kunnen verkrijgen.

Weet je al met welke BKR codering jij te maken hebt en heb je je BKR overzicht al aangevraagd? Doe dan de BKR hypotheektest en kom snel te weten of een nieuwe hypotheek met een BKR codering bij de Rabobank voor jou mogelijk is.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiƫnt en effectief.

Top

Kennis van zaken. Persoonlijk contact. Goed bereikbaar voor vragen. Ook duidelijke antwoorden

T.P.J.

Ze heeft zeer veel kennis van zaken. En ze is zeer vakbekwaam.

Laura

Wij hebben met paul een heel fijn gesprek gehad, begreep onze situatie en kwam snel met oplossingen. Heeft ons zeer goed begeleid en alles met snelheid afgewikkeld. Als we in de toekomst nog een keer een advies nodig hebben dan is paul zeker de man bij wie wij aan gaan kloppen. Hij is professioneel, persoonlijk en vakbekwaam. Kijkt verder dan alleen het huidige advies maar denkt ook mee met de toekomst.

Roland

zeer goed geholpen. en als je vragen had kon je altijd bij hem terecht.

RB

Voor Danny is een 5 sterren nog te weinig, mijn hypotheek was elders afgewezen en ik was er al 5 weken mee bezig en ik had nog maar 5 dagen om mijn hypotheek te regelen anders zou mijn koopcontract verlopen. Danny heeft dit voor mijn binnen 5 dagen geregeld met zelfs koningsdag er tussen. Duidelijk advies en uitleg, zelfs met bkr in de weg zei Danny dat hij positief was. Geen woorden maar daden. Ook de NIBC bank heeft meegewerkt. Super bedankt Danny en team advidens. Dankzij jullie kan ik straks mijn droomhuis in.

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

H.R.T.

Deskundig en zeer prettig in contact.
Het is fijn om vlot antwoorden te krijgen op vragen, hier gaat Paul (en alle medewerkers) zeer accuraat mee om.

Nikki

Leuke aardige man die alles zeer duidelijk uitlegt

h.j.

gaf precies weer wat er gevraagd werd door ons en was correct in alles

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek