Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Rabobank

Als je te maken hebt met een BKR registratie, is het afsluiten van een hypotheek niet altijd gemakkelijk. Indien je al een hypotheek of lening bij de Rabobank hebt met een BKR codering, dan is de situatie nog moeilijker, maar zeker niet onmogelijk.

Het is snel gebeurd: je hebt een hypotheek afgesloten voor je woning, en door een onverwachte situatie heb je gedurende enkele maanden een betaalachterstand opgelopen. Plots werkt je auto niet meer en om te kunnen blijven werken moet er snel een nieuwe auto komen. Ook hiervoor heb je een lening nodig. Of je kunt inmiddels al een deel van je hypotheek afbetalen en je wilt je hypotheekvoorwaarden herzien. Ook dit wordt gezien als een nieuwe hypotheekaanvraag, die nu door je BKR codering iets moeilijker ligt.

Vraag je persoonlijke BKR overzicht aan

Om te weten te komen of je ondanks je BKR codering op je huidige Rabobank lening of hypotheek wel een nieuwe hypotheek kunt afsluiten, moet je eerst precies weten welke meldingen en coderingen er op jouw BKR overzicht geregistreerd zijn. Lees hier hoe je gemakkelijk online je BKR overzicht kunt aanvragen.

Indien je een BKR codering hebt van A1 of A2 is het aanvragen van een nieuwe hypotheek mogelijk. Met een A3 en een A4 codering is dit niet het geval. Aangezien een A5 codering vaak op eigen vraag werd geplaatst door een preventieve betalingsregeling te hebben aangevraagd, is er in dit geval wel weer een kans dat de nieuwe bank jouw hypotheek goedkeurt.

Schakel een hypotheekadviseur met BKR ervaring in

Voor het aanvragen van een nieuwe hypotheek wanneer je een BKR codering bij de Rabobank hebt, is het verstandig om jouw specifieke situatie te bespreken met een hypotheekadviseur met ervaring in BKR registraties. BKR Hypotheek doet niets anders dan mensen met een BKR codering op leningen of hypotheken bij de Rabobank aan een hypotheek te helpen. Onze hypotheekadviseurs weten precies wat de bank van jou wil horen en welke rentepercentages er voor jou in aanmerking komen. Door met een BKR-ervaren hypotheekadviseur samen te werken, vergroot je dus de kans om een nieuwe hypotheek te kunnen verkrijgen.

Weet je al met welke BKR codering jij te maken hebt en heb je je BKR overzicht al aangevraagd? Doe dan de BKR hypotheektest en kom snel te weten of een nieuwe hypotheek met een BKR codering bij de Rabobank voor jou mogelijk is.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

jg

goed advies en begeleiding en duidelijk overleg en uiteindelijk goed resultaat

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Daniƫlle

Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen

T.P.J.

Ze heeft zeer veel kennis van zaken. En ze is zeer vakbekwaam.

MS

Snelle en prettige communicatie door de heer van Disseldorp

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Nathalie

Altijd fijn om met Danny te praten. Heeft onze wensen goed begrepen en goed advies gegeven.

Nancy

Vriendelijke man en luisterd goed naar wat jou wensen zijn en stel je op je gemak .

AM

Prima adviseur.
Goede uitleg.
prettige communicatie

Marcel

Luistert goed naar de klant, komt met een goed onderbouwd plan, verteld de voor maar ook de nadelen.
Dat is nu net waarom dit kantoor ver boven alles uit stijgt.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek