Hypotheek met BKR A4 Codering: Uw Gids naar Mogelijkheden

Kun je met een A4 codering een hypotheek krijgen?

Een BKR A4 codering is een van de meest ernstige negatieve registraties bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Deze codering geeft aan dat er aanzienlijke betalingsachterstanden zijn en dat de kredietverstrekker geen contact heeft kunnen krijgen met de schuldenaar. Dit maakt het verkrijgen van een hypotheek met een A4 codering vrijwel onmogelijk. Echter, bij BKR Hypotheek begrijpen we uw situatie en bieden we deskundige begeleiding om uw financiële toekomst te verbeteren.

Doe nu de BKR hypotheektest

Wat is een A4 codering BKR?

Een A4 codering bij het BKR betekent dat er sprake is van ernstige betalingsachterstanden en dat de kredietverstrekker geen contact heeft kunnen krijgen met de schuldenaar. Dit wordt gezien als een zeer negatief signaal door hypotheekverstrekkers, wat het verkrijgen van een nieuwe lening of hypotheek vrijwel onmogelijk maakt.

Welke bank geeft hypotheek met BKR codering?

Bij BKR Hypotheek werken we samen met gerenommeerde banken in Nederland die bereid zijn om naar uw unieke situatie te kijken. Hoewel een A4 codering een grote uitdaging vormt, zijn er mogelijkheden om uw situatie te verbeteren en uw kansen op een hypotheek in de toekomst te vergroten. Onze experts staan klaar om u te begeleiden door het proces.

Kan je met A2 codering geen hypotheek krijgen?

Een A2 codering is minder ernstig dan een A4 codering, maar het kan nog steeds een obstakel vormen bij het verkrijgen van een hypotheek. Bij BKR Hypotheek hebben we ervaring met het helpen van klanten met verschillende BKR coderingen, inclusief A2. We bieden op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies om uw kansen te maximaliseren.

Wat is de ergste BKR-registratie?

De A4 codering wordt beschouwd als een van de ernstigste BKR-registraties vanwege de combinatie van betalingsachterstanden en onbereikbaarheid van de schuldenaar. Dit maakt het voor kredietverstrekkers zeer risicovol om nieuwe leningen of hypotheken te verstrekken.

Onze Aanpak

Stap 1: Schuldaflossing

Het eerste en belangrijkste is het aflossen van de openstaande schuld. Dit kan helpen om de codering te veranderen naar een H (Herstelmelding), hoewel de registratie nog vijf jaar zichtbaar blijft.

Stap 2: Onderhandeling

Het is mogelijk om met de kredietverstrekker te onderhandelen over het verwijderen van de A4 codering, vooral als er sprake is van onjuiste registratie of disproportionele impact.

Stap 3: Juridische Hulp

Het inschakelen van een specialist, zoals een jurist van Dynamiet Nederland of CoderingVrij, kan de kans op succesvolle verwijdering van de codering vergroten.

Stap 4: Quickscan

Bij BKR Hypotheek bieden we een gratis quickscan aan om de mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek ondanks een BKR codering te beoordelen.

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheektest in en bekijk jouw hypotheekmogelijkheden.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheek aanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoord kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt vraag een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  Je ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en een instructie hoe je jouw BKR overzicht kunt opvragen. Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw wensen en financiële situatie door te nemen. Heb je al een BKR overzicht dan kunnen we direct de vervolg stappen en mogelijkheden bespreken. Mail ons jouw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag jouw BKR overzicht op via onze pagina BKR overzicht opvragen. Wij adviseren je om te kiezen voor BKR Premium zodat je een jaar lang jouw BKR kunt inzien.

  Let op: Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

 5. Stap 5

  Als je het overzicht hebt ontvangen beantwoord je onze e-mail, die je direct ontvangt na het verzenden van de aanvraag, sluit het BKR overzicht bij. Wij bellen je na ontvangst en bespreken jouw hypotheekmogelijkheden en de vervolgstappen met je.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden voor jou zijn om een hypotheek te sluiten maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te verzorgen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor jou tot en met het passeren bij de notaris. De notarisstukken van de hypotheek en de akte van afrekening worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldgevers die in Nederland actief zijn en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Veelgestelde Vragen

Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR A4 codering?

Het is vrijwel onmogelijk om een hypotheek te krijgen met een actieve A4 codering. Het aflossen van schulden en het inschakelen van juridische hulp kunnen echter uw financiële situatie verbeteren en uw kansen in de toekomst vergroten.

Hoe lang blijft een A4 codering zichtbaar?

Een A4 codering blijft vijf jaar zichtbaar na het aflossen van de schuld.

Wat zijn mijn eerste stappen?

Begin met het aflossen van uw schulden en neem contact op met BKR Hypotheek voor een gratis quickscan om uw mogelijkheden te beoordelen.

Bieden jullie juridische hulp?

Ja, we werken samen met juridische experts die kunnen helpen bij het verwijderen van negatieve BKR registraties.

Bij BKR Hypotheek staan we klaar om u te helpen uw financiële toekomst te verbeteren, ondanks uw BKR registratie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden.

Wat kan ik doen om mijn kredietwaardigheid te verbeteren na een A4 codering? 

Om uw kredietwaardigheid te verbeteren, is het belangrijk om alle openstaande schulden af te lossen en een positieve betalingsgeschiedenis op te bouwen. Dit kan door tijdig uw rekeningen te betalen en verantwoordelijk om te gaan met nieuwe kredieten. 

Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij financiële experts die u kunnen helpen bij het opstellen van een plan om uw kredietwaardigheid te herstellen.

Wat doen wij voor jou gedurende de looptijd van jouw hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek kun je er voor kiezen om ons blijvend jouw hypotheek en overige financiële producten te laten monitoren. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken gedurende de looptijd van de hypotheek over het feit of jouw hypotheek nog voldoet aan jouw wensen en jouw veranderende financiële situatie, de veranderende fiscale normen, wat doe je als de rente moet worden verlengd of nog veel belangrijker “Is het mogelijk om te besparen op jouw maandelijkse hypotheeklasten”.

Doorlopende nazorg hypotheek is mogelijk

Klantervaringen

Daniëlle

Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen

WB

Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie

marjo

Danny is al jaren onze financieel adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe hij dit doet. Hij denkt erg mee en is zeker in voor "out of the box"denken.

jar

fijn gesprek en goed advies resultaat een nieuwe woning gekocht

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

Joshua

Een zeer prettig gesprek en goede terugkoppeling met stand van zaken . Goede uitleg wat er mogelijk was, daardoor ook snel een keuze kunnen maken.

Rene Rutter

Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

peter

Paul werkt snel en professioneel en heeft belang van de klant voorop. Gaat verder dan menig hypotheekadviseur en denkt met de klant in mogelijkheden en oplossingen.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek