Hypotheek met H-codering

BKR-coderingen kunnen het soms erg lastig maken om een hypotheek aan te vragen. Maar wat nu? Ben je op zoek naar een koophuis of heb je onlangs je droomwoning gevonden? Dan vraag je je natuurlijk af wat de mogelijkheden zijn om een hypotheek met H-codering aan te vragen. Wij begrijpen dit en daarom hebben wij een paar vragen voor je beantwoord.

Doe nu de BKR hypotheektest

Wat is een H-codering?

Je vraagt je dus af of je een hypotheek met H-codering kan krijgen, maar wat is een H-codering eigenlijk precies? Wat is het BKR en waarom hebben zij deze codes in het leven geroepen?

Wat is het BKR?

Het BKR (Bureau Krediet Registratie) is een stichting die als doel heeft zoveel mogelijk Nederlanders financieel gezond te houden. Dit doen zij door een aantal zaken bij te houden, zoals het verzamelen van alle kredietgegevens, gemeenten te helpen bij schuldhulpverlening en fraude te voorkomen bij financiële organisaties.

Verschillende soorten registraties

Om te voorkomen dat consumenten teveel leningen aangaan die ze niet kunnen betalen, registreert het BKR leningen met een looptijd langer dan één maand vanaf een bedrag hoger dan €250. Deze registraties heten positieve registraties. Mocht er tijdens de looptijd van zo’n lening iets gebeuren, dan meldt de kredietverstrekker dit aan het BKR. Dat wordt ook wel een negatieve registratie genoemd.

Het BKR hanteert verschillende codes op het kredietoverzicht, code A en code H:

  • Code A: De zogeheten achterstandsmelding (A). Wordt gebruikt om aan te geven dat er achterstallige betalingen van het krediet zijn. Dit kan op één of meerdere leningen het geval zijn.
  • Code H: Deze letter wordt gebruikt om een herstelmelding (H) aan te geven. De betalingsachterstand op het krediet is inmiddels weer ingelopen en de maandelijkse betalingen zijn weer hervat.

Is het mogelijk een hypotheek af te sluiten met een H-codering?

De vraag of je een hypotheek met H-codering kan afsluiten is niet eenvoudig te beantwoorden. Dit verschilt namelijk sterk per persoonlijke situatie. Daarom is het van groot belang om bij interesse in een hypotheek met H-codering advies in te winnen van één van onze BKR hypotheekadviseurs.

Neem contact op of doe onze test

Wij begrijpen heel goed dat het aanvragen van een hypotheek met een BKR-codering ingewikkeld kan zijn. Daarom helpen we je graag verder. Doe snel onze BKR hypotheektest of neem contact met ons op. Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen.

Juliët

Wij kwamen terecht bij Danny omdat onze plaatselijke hypotheek adviseur ons niet wilde/kon helpen. Voor Advidens geen probleem en we zijn super behandeld ondanks de aantal keren dat ik weer vragen had en zelfs in het weekend! Dus op en top TOP !

JP_Arnhem

Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht

JH

Paul is mensgericht, luistert goed en komt met goede adviezen

Dennie & Sandra

Zeer vakkundig en vriendelijk ,

Danny weet waar die over praat en zorgt dat alles heel duidelijk is en je geen zorgen hoeft te hebben omtrent de hypotheek aanvraag

Liesbeth

Heel duidelijk, vriendelijk en heel goede tussentijdse begeleiding en informatie, zowel persoonlijk als per mail en telefonisch. Ook achteraf nog informeren of alles goed is gegaan. Super

Anoniem

Danny was zeer duidelijk en helder. Heeft ons echt geholpen om onze hypotheek er door heen te krijgen het was voor hem een zware opdracht maar zat er bovenop

TD

Vriendelijk en goed advies, heldere uitleg met duidelijkheid over kosten.

Erica

Regelt altijd onze hypotheek goed. Kent ons en weet wat we willen

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

Nancy

Vriendelijke man en luisterd goed naar wat jou wensen zijn en stel je op je gemak .

marjo

Danny is al jaren onze financieel adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe hij dit doet. Hij denkt erg mee en is zeker in voor "out of the box"denken.

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

h.j.

gaf precies weer wat er gevraagd werd door ons en was correct in alles

Bennie

Man komt zijn afspraak goed na. Hij was diudelijk over de zaak

Maureen Bellmann-Pelt

Paul is laagdrempelig en duidelijk, zodat we wisten waar we aan toe waren. Er ontstond direct vertrouwen. Paul zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, heel erg prettig. Naast het zakelijke kon er ook gelachen worden en te allen tijde was er ruimte om vragen te stellen, zowel persoonlijk als digitaal. Kortom, een prettige en leuke persoonlijkheid zonder al te moeilijke en technische uitleg.

Gravesteijn

Neemt de tijd en legt nog een keer uit als het nodig is.

RB

Voor Danny is een 5 sterren nog te weinig, mijn hypotheek was elders afgewezen en ik was er al 5 weken mee bezig en ik had nog maar 5 dagen om mijn hypotheek te regelen anders zou mijn koopcontract verlopen. Danny heeft dit voor mijn binnen 5 dagen geregeld met zelfs koningsdag er tussen. Duidelijk advies en uitleg, zelfs met bkr in de weg zei Danny dat hij positief was. Geen woorden maar daden. Ook de NIBC bank heeft meegewerkt. Super bedankt Danny en team advidens. Dankzij jullie kan ik straks mijn droomhuis in.

Anoniem

Ondanks de drukte toch goed geholpen. Ondanks enkele verstoringen

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Jeroen

Alles werd duidelijk uitgelegd en alles is geregeld!

peter

Paul werkt snel en professioneel en heeft belang van de klant voorop. Gaat verder dan menig hypotheekadviseur en denkt met de klant in mogelijkheden en oplossingen.

T.P.

No nonsense, duidelijk, pro-actief en uitstekende terugkoppeling.

Marcel

Luistert goed naar de klant, komt met een goed onderbouwd plan, verteld de voor maar ook de nadelen.
Dat is nu net waarom dit kantoor ver boven alles uit stijgt.

Ewald Davelaar

Zeer veel tijd, geduld en energie gestoken om ons een prima voorstel te doen vwb overstappen hypotheek en verzekeringsplan

K.d.K

Paul denkt met je mee. Zal het beste aanbod voor de situatie zoeken.

Jan K

Afgelopen half jaar meerdere keren met Paul om tafel gezeten om geïnformeerd te worden over een voor ons passende en verantwoorde hypotheek. In alle gesprekken hebben we ervaren dat Paul goed kan luisteren, innemend is, snel schakelt, maar zeker zo belangrijk: hij is zeer (financieel) deskundig, komt met een goed onderbouwd en onafhankelijk voorstel. Het aanbod sloot volledig aan bij onze wensen en mogelijkheden en was zeer gunstig voor wat betreft de voorwaarden. Alle in de tussentijd gestelde vragen werden per omgaande en duidelijk beantwoord. Paul stopt pas als alles goed is geregeld en de klant helemaal tevreden is. De kosten voor al zijn inspanningen staan zeker in verhouding tot de geleverde "prestatie".
Op basis van minder gunstige ervaringen met andere adviseurs waren we best een beetje sceptisch aangezien we Paul voorheen niet kenden. We zijn afgegaan op reviews die we lazen op internet.
Gelukkig hebben we in Paul nu iemand gevonden die wel betrouwbaar en deskundig is.
Als je goed geadviseerd wil worden en een betrouwbare partner zoekt voor een financieel vraagstuk dan kunnen we Paul / Advidens van harte aanbevelen.

Bert

Fijne kerel die Paul duidelijk in de gesprekken goed bereikbaar denkt met je me zoekt naar mogelijkheden
Bijzonder prettig in de omgang
Geen onverwachte dingen gewoon duidelijk en klantgericht

Meindert

Paul van Disseldorp is een heel goede hypotheekadviseur die creatief met je meedenkt. Hij is uiterst kundig en ziet oplossingen waar anderen die niet zien. Vervolgens weet hij die oplossingen ook concreet te maken. Paul leefde zich in in onze situatie en heeft daar een geweldige oplossing bij gerealiseerd.
Wij zijn bij een heel aantal hypotheekadviseurs geweest voor we Paul vonden en geen van allen zag mogelijkheden voor onze complexe en afwijkende situatie. Paul bleef altijd positief en heeft voor ons een heel goede hypotheek weten te regelen waar uiteindelijk zelfs ook nog ruimte was voor een stukje verduurzaming.
Tijdens het hele traject was hij vriendelijk, positief, optimistisch, nauwkeurig, reëel en met name zakelijk slim.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

Daniëlle

Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiënt en effectief.

Anoniem

Duidelijk en bij vragen onmiddelijk duidelijk antwoord

Arthur

Tevreden, nemen de tijd en komen betrouwbaar over.

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

anoniem

prettig gesprek over aankoop nieuwe woning met daarbij goed en verhelderend advies.

NRD

Altijd zeer enthousiast, deskundig, denken met je mee.

jar

fijn gesprek en goed advies resultaat een nieuwe woning gekocht

Eric

Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft

Huub

Hele fijne adviseur! Heeft ook hiervoor de aankoop van het huis gedaan. Wij waren hier zeer blij mee

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Inge

Heel erg goed en vriendelijk geholpen je kan ook na kantooruren appe hij staat altijd voor je klaar en heeft voor ons ons droomhuis gerealiseerd

Nikki

Leuke aardige man die alles zeer duidelijk uitlegt

Wazier

Uitstekende gesprek. Adviseur was zeer kundig. Na afronding gesprek wisten we 100% zeker waar we aan toe waren. Alles was helder en de afwerking was super. Geen inkijken naar gehad.

C.C.

Hanita heeft voor ons klaar gestaan met de aankoop van ons eerste huis. Van de eerste informatieve gesprekken (mijn partner en ik geen verstand van veel zaken), tot de finale afronding van de hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Habitat heeft zeker druk gehouden bij de hypotheek verstrekker om alles rond te krijgen (Hypotheek werd door de bank op de laatste dag gecancelled, gelukkig verlenging gekregen en Hanita had binnen 3 dagen al weer een nieuwe rond gekregen).
Zeer vriendelijke en behulpzame vrouw waar niks te veel voor is en iedereen zn hart kan luchten en wensen kan bespreken.

AM

Prima adviseur.
Goede uitleg.
prettige communicatie

H.R.T.

Deskundig en zeer prettig in contact.
Het is fijn om vlot antwoorden te krijgen op vragen, hier gaat Paul (en alle medewerkers) zeer accuraat mee om.

Roland

zeer goed geholpen. en als je vragen had kon je altijd bij hem terecht.

Joshua

Een zeer prettig gesprek en goede terugkoppeling met stand van zaken . Goede uitleg wat er mogelijk was, daardoor ook snel een keuze kunnen maken.

T.P.J.

Ze heeft zeer veel kennis van zaken. En ze is zeer vakbekwaam.

anoniem

Heeft verstand van zaken en geeft eerlijk advies

Sandra

Worden altijd keurig geholpen, met juist advies. Ze denkt mee met d'r situatie. Hoe kunnen dingen anders in ons voordeel etc

MT

Zeer enthousiaste medewerker en ivm vakantie is er ook een collega geweest die de zaak tijdelijk over heeft genomen.

Rene Rutter

Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden

KKR

Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

Anoniem

Danny kwam vriendelijk,betrouwbaar en deskundig over op ons.

Chris

Ik word altijd heel goed geholpen door Advidens, ze nemen ook de tijd voor je en geen enkele vraag is te veel.

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

Laura

Wij hebben met paul een heel fijn gesprek gehad, begreep onze situatie en kwam snel met oplossingen. Heeft ons zeer goed begeleid en alles met snelheid afgewikkeld. Als we in de toekomst nog een keer een advies nodig hebben dan is paul zeker de man bij wie wij aan gaan kloppen. Hij is professioneel, persoonlijk en vakbekwaam. Kijkt verder dan alleen het huidige advies maar denkt ook mee met de toekomst.

Dick

Er zijn verschillende opties verkend en waarbij uiteendelijk de best passende oplossing voor ons werd aangeboden

Klaas

deskundig, hulpvaardig, aangenaam zowel in voor- als nazorg

O

Hij weet waar hij over praat en weet wat bij ons past daarom zeker een aanrader

Danielle

Hele deskundige en klantvriendelijke adviseur. Niet alleen zakelijk geïnteresseerd maar ook persoonlijke benadering.

Funda

Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over

Marcel Kuster

Deskundige adviseur die weet waar hij over praat, eerlijk en weet voor en nadelen zeer goed te bespreken.

Top

Kennis van zaken. Persoonlijk contact. Goed bereikbaar voor vragen. Ook duidelijke antwoorden

Benjamins

Oprecht, eerlijk, goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen, komt gemaakte afspraken na. Positief ingesteld! Leeft mee en toont interesse in onze persoonlijke situatie.

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

Nathalie

Altijd fijn om met Danny te praten. Heeft onze wensen goed begrepen en goed advies gegeven.

MS

Snelle en prettige communicatie door de heer van Disseldorp

J

Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes

Dennis

Zeer veel kennis en ervaring.altijd een luisterend oor

Annette

Prettig en open gesprek. We kenden Danny al van een vorige keer.

Hulshof

Vanwege pittige maandelijkse lasten hebben we een oriënterend gesprek bij Advidens aangevraagd. Danny Schuler heeft ons geholpen met raad en daad. Een lastenverlichting door oversluiten kon weleens moeilijk worden vanwege een BKR registratie. Danny heeft enorm zijn best gedaan om onze belangen te behartigen en .. het is hem gelukt! We betalen nu een stuk minder aan maandelijkse lasten waardoor we met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Wat we tevens als zeer prettig hebben ervaren is de vriendelijkheid van de mensen bij Advidens en de bereikbaarheid van Danny. We mochten hem altijd appen ook al was het weekend.

Jeanette

Een geweldige adviseur. Goede ideeë,denkt mee!
Geeft goede adviezen!
Wij zijn dankbaar hem ontmoet te hebben.

Joris

Danny Schuler is een adviseur die door zijn ongedwongen benadering veel vertrouwen uitstraalt. In eenvoudige bewoordingen heeft hij alles uitgelegd, wat in onze situatie van belang was. Een duidelijke, deskundige, transparante verhaal.
Voor een ieder die twijfelt over haar of zijn mogelijkheden voor een hypotheek wijziging, adviseren wij contact op te nemen met Danny.
Hij is duidelijk een denker in mogelijkheden en kansen.

Matthijs

Erg prettig persoon die echt de tijd voor je neemt, en mee denkt.

Vanya

Zeer professioneel, denkt erg met je mee, vriendelijk. We zijn erg deskundig en goed geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons, zodat we een goed overwogen keuze hebben kunnen maken.

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

WB

Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie

Mark

De adviseur vraagt door,is positief kritisch en denkt mee in oplossingen en alternatieven.
Daarnaast wijst de adviseur op de huidige situatie mogelijke veranderingen en lange termijn haalbaar. Tevens maakt hij duurzame oplossingen bespreekbaar in relatie tot mogelijkheden en eventuele subsidies.

Yvonne

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde. Paul gaf me veel vertrouwen, heeft mij goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.

jg

goed advies en begeleiding en duidelijk overleg en uiteindelijk goed resultaat

anoniem

Professioneel. Denkt en helpt mee. Goede advisering. Accuraat. Vriendelijk. Komt afspraken na.

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

ESK

Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek