Hypotheek met BKR A1 Codering: Uw Weg naar een Eigen Huis

Begrijp de Uitdagingen en Vind Oplossingen

Een BKR A1 codering kan een aanzienlijke uitdaging vormen bij het verkrijgen van een hypotheek in Nederland. Deze codering wordt toegekend wanneer er een betalingsachterstand is ontstaan en er een betalingsregeling is getroffen met de kredietverstrekker. Bij BKR Hypotheek begrijpen we de complexiteit van deze situatie en bieden we oplossingen om uw droom van een eigen huis te realiseren.

Start BKR hypotheektest

Wat is een BKR A1 Codering?

Een BKR A1 codering geeft aan dat er een betalingsachterstand is geweest, maar dat er een regeling is getroffen om de schuld af te lossen. Hoewel dit een negatieve registratie is, betekent het ook dat er stappen zijn ondernomen om de schuld te beheren. Dit kan echter nog steeds een obstakel vormen bij het aanvragen van een hypotheek.

Heb je een hypotheek of lening bij de Rabobank met een BKR codering? Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Wat is een BKR A1 Codering?

Een BKR A1 codering geeft aan dat er een betalingsachterstand is geweest, maar dat er een regeling is getroffen om de schuld af te lossen. Hoewel dit een negatieve registratie is, betekent het ook dat er stappen zijn ondernomen om de schuld te beheren. Dit kan echter nog steeds een obstakel vormen bij het aanvragen van een hypotheek.

 

Onze Missie: Uw Hypotheek Mogelijk Maken

Bij BKR Hypotheek hebben we sinds 2006 ervaring in het helpen van klanten met negatieve BKR registraties. Onze missie is om u te helpen een hypotheek te verkrijgen, zelfs als andere kredietverstrekkers nee zeggen. We bieden een vriendelijke, behulpzame en transparante service, waarbij we complexe financiële termen vermijden en ons richten op uw specifieke situatie.

 

Stappen om een Hypotheek te Krijgen met een BKR A1 Codering
 1. Vraag een BKR Overzicht Aan

Het eerste wat u moet doen is een BKR overzicht aanvragen. Dit geeft een gedetailleerd beeld van uw kredietgeschiedenis en de huidige status van uw BKR codering. Dit overzicht is essentieel voor het beoordelen van uw hypotheekmogelijkheden.

 1. Los de Codering op

Indien mogelijk, los de BKR A1 codering op door de schuld volledig af te lossen. Dit wordt genoteerd als een H-codering op uw BKR overzicht, wat aangeeft dat de schuld is afbetaald. Hoewel de negatieve registratie nog vijf jaar zichtbaar blijft, toont het aan dat u uw financiële verplichtingen hebt nagekomen.

 1. Zoek Professioneel Advies

Het is cruciaal om professioneel advies in te winnen bij een hypotheekadviseur die gespecialiseerd is in BKR coderingen. Onze experts bij BKR Hypotheek kunnen u helpen de impact van uw codering te begrijpen en de beste strategieën te bepalen om uw hypotheekaanvraag succesvol te maken.

 1. Verzamel de Benodigde Documenten

Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten verzamelt, zoals uw BKR overzicht, bewijs van inkomen, en eventuele andere relevante financiële documenten. Dit helpt bij het opstellen van een sterke hypotheekaanvraag.

 1. Dien uw Hypotheekaanvraag in

Met de hulp van onze experts kunt u uw hypotheekaanvraag indienen bij kredietverstrekkers die bereid zijn om te werken met klanten met een BKR A1 codering. Wij begeleiden u door het hele proces, van aanvraag tot notarisafspraak.

 

Doe de BKR Hypotheektest om te bekijken of er mogelijkheden zijn om jouw hypotheek te krijgen. Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in en wij benaderen je dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag om te bezien hoe wij jou kunnen helpen.

Start BKR hypotheektest

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheektest in en bekijk jouw hypotheekmogelijkheden.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheek aanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoordt kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt vraag een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  Je ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en een instructie hoe je jouw BKR overzicht kunt opvragen. Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw wensen en financiële situatie door te nemen. Heb je al een BKR overzicht dan kunnen we direct de vervolg stappen en mogelijkheden bespreken. Mail ons jouw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag jouw BKR overzicht op via onze pagina BKR overzicht opvragen. Wij adviseren je om te kiezen voor BKR Premium zodat je een jaar lang jouw BKR kunt inzien.

  Let op: Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

 5. Stap 5

  Als je het overzicht hebt ontvangen beantwoord je onze e-mail, die je direct ontvangt na het verzenden van de aanvraag, sluit het BKR overzicht bij. Wij bellen je na ontvangst en bespreken jouw hypotheekmogelijkheden en de vervolgstappen met je.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden voor jou zijn om een hypotheek te sluiten maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te verzorgen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor jou tot en met het passeren bij de notaris. De notarisstukken van de hypotheek en de akte van afrekening worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldgevers die in Nederland actief zijn en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Veelgestelde Vragen

Welke stappen kan ik ondernemen om mijn BKR A1 codering te verwijderen voordat ik een hypotheek aanvraag?
 • Het verwijderen van een BKR A1 codering kan lastig zijn, maar het is mogelijk door de schuld volledig af te lossen en te onderhandelen met de kredietverstrekker. Onze experts kunnen u helpen bij dit proces en advies geven over de beste aanpak.

 

Welke hypotheekverstrekkers bieden hypotheken aan aan mensen met een BKR A1 codering?
 • Niet alle hypotheekverstrekkers zijn bereid om te werken met klanten met een BKR A1 codering. Bij BKR Hypotheek hebben we echter relaties met kredietverstrekkers die bereid zijn om uw situatie te overwegen en u een hypotheek aan te bieden.

 

Wat zijn de voorwaarden en rentetarieven voor een hypotheek met een BKR A1 codering?
 • De voorwaarden en rentetarieven voor een hypotheek met een BKR A1 codering kunnen variëren afhankelijk van de kredietverstrekker en uw specifieke situatie. Over het algemeen kunt u hogere rentetarieven verwachten vanwege het verhoogde risico. Onze experts kunnen u helpen de beste opties te vinden.

 

Hoe beïnvloedt een BKR A1 codering mijn kansen om een hypotheek te krijgen in Nederland?
 • Een BKR A1 codering kan uw kansen op het verkrijgen van een hypotheek aanzienlijk beïnvloeden, omdat het aangeeft dat er betalingsproblemen zijn geweest. Echter, met de juiste aanpak en begeleiding van onze experts, is het nog steeds mogelijk om een hypotheek te verkrijgen.

 

Zijn er alternatieve financieringsmogelijkheden voor het kopen van een huis met een BKR A1 codering?
 • Ja, er zijn alternatieve financieringsmogelijkheden beschikbaar, zoals persoonlijke leningen of het betrekken van een mede-aanvrager met een betere kredietgeschiedenis. Onze experts kunnen u helpen de beste alternatieven te verkennen.

Waarom Kiezen voor BKR Hypotheek?

Expertise en Ervaring

 • Sinds 2006 hebben we talloze klanten geholpen om een hypotheek te verkrijgen ondanks negatieve BKR registraties. Onze diepgaande kennis en ervaring stellen ons in staat om oplossingen te vinden waar anderen dat niet kunnen.

Empathische en Klantgerichte Service

 • We begrijpen de stress en onzekerheid die gepaard gaan met een negatieve BKR registratie. Daarom bieden we een empathische en klantgerichte service, waarbij we uw situatie centraal stellen en u door elke stap van het proces begeleiden.

Transparantie en Duidelijkheid

 • Bij BKR Hypotheek geloven we in transparantie en duidelijkheid. We leggen complexe financiële termen uit in begrijpelijke taal en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van uw opties en de stappen die nodig zijn om uw hypotheek te verkrijgen.

Neem Vandaag Nog Contact Op

 • Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar het verkrijgen van een hypotheek ondanks uw BKR A1 codering? Neem vandaag nog contact op met BKR Hypotheek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw droom van een eigen huis te realiseren.

Wat doen wij voor jou gedurende de looptijd van jouw hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek kun je er voor kiezen om ons blijvend jouw hypotheek en overige financiële producten te laten monitoren. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken gedurende de looptijd van de hypotheek over het feit of jouw hypotheek nog voldoet aan jouw wensen en jouw veranderende financiële situatie, de veranderende fiscale normen, wat doe je als de rente moet worden verlengd of nog veel belangrijker “Is het mogelijk om te besparen op jouw maandelijkse hypotheeklasten”.

Doorlopende nazorg hypotheek is mogelijk

Klantervaringen

Eric

Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft

anoniem

prettig gesprek over aankoop nieuwe woning met daarbij goed en verhelderend advies.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

anoniem

Professioneel. Denkt en helpt mee. Goede advisering. Accuraat. Vriendelijk. Komt afspraken na.

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

Sandra

Worden altijd keurig geholpen, met juist advies. Ze denkt mee met d'r situatie. Hoe kunnen dingen anders in ons voordeel etc

C.C.

Hanita heeft voor ons klaar gestaan met de aankoop van ons eerste huis. Van de eerste informatieve gesprekken (mijn partner en ik geen verstand van veel zaken), tot de finale afronding van de hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Habitat heeft zeker druk gehouden bij de hypotheek verstrekker om alles rond te krijgen (Hypotheek werd door de bank op de laatste dag gecancelled, gelukkig verlenging gekregen en Hanita had binnen 3 dagen al weer een nieuwe rond gekregen).
Zeer vriendelijke en behulpzame vrouw waar niks te veel voor is en iedereen zn hart kan luchten en wensen kan bespreken.

Mark

De adviseur vraagt door,is positief kritisch en denkt mee in oplossingen en alternatieven.
Daarnaast wijst de adviseur op de huidige situatie mogelijke veranderingen en lange termijn haalbaar. Tevens maakt hij duurzame oplossingen bespreekbaar in relatie tot mogelijkheden en eventuele subsidies.

Jeroen

Alles werd duidelijk uitgelegd en alles is geregeld!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek