Hypotheek met BKR A1 Codering

Het afsluiten van een hypotheek met een A1 codering is vaak wel mogelijk

Je bent op zoek naar een hypotheek. Je hebt echter een A1 codering bij het BKR opgelopen in verband met een achterstand op jouw betalingen bij een bank of bij meerdere banken. De codering kan zijn op een hypotheek, lening, roodstand op een bankrekening, verzendhuiskrediet of creditcard bijvoorbeeld. Je wilt een hypotheek afsluiten. Jouw bank of hypotheekadviseur wijst de hypotheekaanvraag af in verband met die A1 codering bij het BKR. Bekijk jouw mogelijkheden en vul de BKR Hypotheektest in.

Start BKR hypotheektest

Mogelijkheden om een hypotheek met BKR A1 codering af te sluiten

Heb je een A1 codering, ook wel A codering genaamd, dan zijn er vaak mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Je moet voldoen aan één voorwaarde. De A1 codering moet hersteld zijn. De lening mag ook geheel afgelost zijn. Wanneer de BKR codering is hersteld dan staat er op het BKR overzicht bij de lening een H code genoteerd. Het is ook goed indien de lening of hypotheek waarop de codering staat vermeld geheel afgelost is tot nul en dat op het BKR overzicht vermeld staat.

Heb je een hypotheek of lening bij de Rabobank met een BKR codering? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Heb je meerdere A1 coderingen?

Heb je meerdere A en/of A1 coderingen dan is het van belang dat alle coderingen zijn hersteld of je kan de volledige achterstand op korte termijn aflossen. Als je jouw gegevens invult op het Hypotheek aanvraagformulier dan kunnen wij jouw mogelijkheden voor een hypotheek met BKR A1 codering bepalen.

Wat als je nog steeds achterstand hebt

Heb je een lopende achterstand, maar je kunt die wel op korte termijn terugbetalen? Dit moet dan wel voorafgaand aan de hypotheekaanvraag gedaan worden. Ook dan zijn er waarschijnlijk mogelijkheden voor een hypotheek met BKR A1 codering. Kun je de achterstand niet op korte termijn terugbetalen dan zijn er geen mogelijkheden om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Een codering blijft op jouw naam staan tot 5 jaar na de hersteldatum of aflosdatum van de totale lening.

Wat is een A1-codering?

Een A1-codering krijg je wanneer je een betalingsachterstand hebt opgelopen en een betalingsregeling hebt afgesproken met de kredietverstrekker.

Kan ik een hypotheek krijgen met een A1-codering?

Er zijn mogelijkheden een hypotheek te krijgen met een A1-codering. Deze moet wel hersteld of afgelost zijn.

Wanneer kan ik geen hypotheek krijgen met een A1-codering?

Wanneer je deze codering niet op korte termijn kunt aflossen, is het niet mogelijk een hypotheek te krijgen.

Doe de BKR Hypotheektest om te bekijken of er mogelijkheden zijn om jouw hypotheek te krijgen. Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in en wij benaderen je dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag om te bezien hoe wij jou kunnen helpen.

Start BKR hypotheektest

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheektest in en bekijk jouw hypotheekmogelijkheden.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheek aanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoordt kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt vraag een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  Je ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en een instructie hoe je jouw BKR overzicht kunt opvragen. Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw wensen en financiële situatie door te nemen. Heb je al een BKR overzicht dan kunnen we direct de vervolg stappen en mogelijkheden bespreken. Mail ons jouw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag jouw BKR overzicht op via onze pagina BKR overzicht opvragen. Wij adviseren je om te kiezen voor BKR Premium zodat je een jaar lang jouw BKR kunt inzien.

  Let op: Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

 5. Stap 5

  Als je het overzicht hebt ontvangen beantwoord je onze e-mail, die je direct ontvangt na het verzenden van de aanvraag, sluit het BKR overzicht bij. Wij bellen je na ontvangst en bespreken jouw hypotheekmogelijkheden en de vervolgstappen met je.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden voor jou zijn om een hypotheek te sluiten maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te verzorgen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor jou tot en met het passeren bij de notaris. De notarisstukken van de hypotheek en de akte van afrekening worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldgevers die in Nederland actief zijn en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Wat doen wij voor jou gedurende de looptijd van jouw hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek kun je er voor kiezen om ons blijvend jouw hypotheek en overige financiële producten te laten monitoren. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken gedurende de looptijd van de hypotheek over het feit of jouw hypotheek nog voldoet aan jouw wensen en jouw veranderende financiële situatie, de veranderende fiscale normen, wat doe je als de rente moet worden verlengd of nog veel belangrijker “Is het mogelijk om te besparen op jouw maandelijkse hypotheeklasten”.

Doorlopende nazorg hypotheek is mogelijk

Klantervaringen

Dick

Er zijn verschillende opties verkend en waarbij uiteendelijk de best passende oplossing voor ons werd aangeboden

Jeanette

Een geweldige adviseur. Goede ideeë,denkt mee!
Geeft goede adviezen!
Wij zijn dankbaar hem ontmoet te hebben.

Sandra

Worden altijd keurig geholpen, met juist advies. Ze denkt mee met d'r situatie. Hoe kunnen dingen anders in ons voordeel etc

Liesbeth

Heel duidelijk, vriendelijk en heel goede tussentijdse begeleiding en informatie, zowel persoonlijk als per mail en telefonisch. Ook achteraf nog informeren of alles goed is gegaan. Super

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

Gravesteijn

Neemt de tijd en legt nog een keer uit als het nodig is.

NRD

Altijd zeer enthousiast, deskundig, denken met je mee.

KKR

Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.

h.j.

gaf precies weer wat er gevraagd werd door ons en was correct in alles

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek