BKR Overzicht opvragen

Als je een hypotheek aanvraagt wordt jouw BKR getoetst. As je samen koopt wordt het BKR van jullie beide getoetst. Heb je ooit een negatieve registratie ofwel een BKR codering opgelopen dan is het verstandig om een BKR overzicht van jezelf of jullie beide op te vragen. Dat doe je als volgt:

Vraag jouw BKR overzicht op via www.mijnkredietoverzicht.bkr.nl met iDIN. iDIN is het veilige methode om je te identificeren: Zie video

Het overzicht is kosteloos op te vragen. Je kunt per krediet een overzicht printen. Wij verzoeken je om alle overzichten te printen in pdf. Een pdf overzicht is duidelijk te lezen, waardoor we beter in staat zijn om jouw BKR te beoordelen. Een foto van het overzicht is vaak onduidelijk. Als je toch een foto wenst in te zenden, kan dat. Maak dan een duidelijke foto waar alle gegevens opstaan.

Start BKR hypotheektest

Hypotheek samen met jouw partner

Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

Wat te doen na ontvangst van het BKR Overzicht

Na ontvangst kun je de BKR Overzichten mailen aan ons. Doe eerst de BKR hypotheektest en vul daarna een aanvraag in. Je ontvangt dan een e-mail van ons. Als je de e-mail beantwoordt en het BKR overzicht bijsluit krijg je binnen een werkdag antwoord van ons betreffende jouw mogelijkheden om een hypotheek te krijgen.

Hoe vraag ik BKR -overzicht op?

Om te achterhalen welke codering je hebt, kun je een BKR-overzicht opvragen op www.bkr.nl. Dit kan veilig en eenvoudig met dDIN.

Wat kost het opvragen van een BKR-overzicht?

Aan het opvragen van een BKR-overzicht zijn geen kosten verbonden.

Wat moet ik doen als mijn partner een BKR-registratie heeft?

Wanneer je samen een hypotheek aanvraagt, worden jullie beiden getoetst. Het is dus noodzakelijk om van jullie allebei een BKR-overzicht op te vragen.

Nancy

Vriendelijke man en luisterd goed naar wat jou wensen zijn en stel je op je gemak .

anoniem

Professioneel. Denkt en helpt mee. Goede advisering. Accuraat. Vriendelijk. Komt afspraken na.

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

marjo

Danny is al jaren onze financieel adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe hij dit doet. Hij denkt erg mee en is zeker in voor "out of the box"denken.

Huub

Hele fijne adviseur! Heeft ook hiervoor de aankoop van het huis gedaan. Wij waren hier zeer blij mee

h.j.

gaf precies weer wat er gevraagd werd door ons en was correct in alles

Liesbeth

Heel duidelijk, vriendelijk en heel goede tussentijdse begeleiding en informatie, zowel persoonlijk als per mail en telefonisch. Ook achteraf nog informeren of alles goed is gegaan. Super

K.d.K

Paul denkt met je mee. Zal het beste aanbod voor de situatie zoeken.

Yvonne

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde. Paul gaf me veel vertrouwen, heeft mij goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek