Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon

Een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon, kan dat wel? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en daarom geven wij je op deze pagina graag zo duidelijk mogelijk antwoord. Of beter gezegd: de antwoorden. Alles hangt namelijk af van jouw financiƫle verleden en de precieze BKR codering waar je mee te maken heeft. Heb je een A1 of A2 codering, dan is het afsluiten van een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon in principe wel mogelijk. Bij bijvoorbeeld een A3 of A4 codering kan men dan weer geen nieuwe hypotheek afsluiten. Niet bij Aegon en ook niet bij een andere bank.

De eerste stappen

De belangrijkste en eerste stap is er zeker van zijn met welke BKR codering je precies te maken hebt. Vraag dus eerst je BKR overzicht aan en vergeet niet om ook het overzicht van je partner aan te vragen indien de hypotheek op beide namen komt te staan. Weet dat je met een A3 of A4 codering bij geen enkele bank een hypotheek kunt afsluiten. Met alle andere coderingen is er een kans om ondanks je BKR codering alsnog een nieuwe hypotheek bij af te sluiten.

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon doe je niet zomaar. Aangezien je te maken hebt met een BKR codering, is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het vertrouwen van je bank te winnen. Een hypotheekadviseur is de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Deze weet precies wat er aan de bank verteld moet worden en wat niet. Ook zal je hypotheekadviseur uitkijken naar hypotheekvoorwaarden die qua rentepercentages bij jouw financiƫle profiel passen. Zeker als het gaat om een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, die al jarenlang heeft met BKR coderingen.

Doe de BKR hypotheektest en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn

Met je BKR overzicht in handen hoef je niet meer langer te wachten om te weten wat jouw kansen zijn bij een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon. Doe de BKR hypotheektest en ontvang vrijblijvend jouw mogelijkheden en de eerste stappen per mail. Er is dus geen reden meer om over de mogelijkheden te blijven twijfelen. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

MT

Zeer enthousiaste medewerker en ivm vakantie is er ook een collega geweest die de zaak tijdelijk over heeft genomen.

jar

fijn gesprek en goed advies resultaat een nieuwe woning gekocht

Jeroen

Alles werd duidelijk uitgelegd en alles is geregeld!

Bennie

Man komt zijn afspraak goed na. Hij was diudelijk over de zaak

Marcel

Luistert goed naar de klant, komt met een goed onderbouwd plan, verteld de voor maar ook de nadelen.
Dat is nu net waarom dit kantoor ver boven alles uit stijgt.

Gravesteijn

Neemt de tijd en legt nog een keer uit als het nodig is.

Dennie & Sandra

Zeer vakkundig en vriendelijk ,

Danny weet waar die over praat en zorgt dat alles heel duidelijk is en je geen zorgen hoeft te hebben omtrent de hypotheek aanvraag

Joris

Danny Schuler is een adviseur die door zijn ongedwongen benadering veel vertrouwen uitstraalt. In eenvoudige bewoordingen heeft hij alles uitgelegd, wat in onze situatie van belang was. Een duidelijke, deskundige, transparante verhaal.
Voor een ieder die twijfelt over haar of zijn mogelijkheden voor een hypotheek wijziging, adviseren wij contact op te nemen met Danny.
Hij is duidelijk een denker in mogelijkheden en kansen.

jg

goed advies en begeleiding en duidelijk overleg en uiteindelijk goed resultaat

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek