Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon

Een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon, kan dat wel? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en daarom geven wij je op deze pagina graag zo duidelijk mogelijk antwoord. Of beter gezegd: de antwoorden. Alles hangt namelijk af van jouw financiële verleden en de precieze BKR codering waar je mee te maken heeft. Heb je een A1 of A2 codering, dan is het afsluiten van een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon in principe wel mogelijk. Bij bijvoorbeeld een A3 of A4 codering kan men dan weer geen nieuwe hypotheek afsluiten. Niet bij Aegon en ook niet bij een andere bank.

De eerste stappen

De belangrijkste en eerste stap is er zeker van zijn met welke BKR codering je precies te maken hebt. Vraag dus eerst je BKR overzicht aan en vergeet niet om ook het overzicht van je partner aan te vragen indien de hypotheek op beide namen komt te staan. Weet dat je met een A3 of A4 codering bij geen enkele bank een hypotheek kunt afsluiten. Met alle andere coderingen is er een kans om ondanks je BKR codering alsnog een nieuwe hypotheek bij af te sluiten.

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon doe je niet zomaar. Aangezien je te maken hebt met een BKR codering, is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het vertrouwen van je bank te winnen. Een hypotheekadviseur is de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Deze weet precies wat er aan de bank verteld moet worden en wat niet. Ook zal je hypotheekadviseur uitkijken naar hypotheekvoorwaarden die qua rentepercentages bij jouw financiële profiel passen. Zeker als het gaat om een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, die al jarenlang heeft met BKR coderingen.

Doe de BKR hypotheektest en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn

Met je BKR overzicht in handen hoef je niet meer langer te wachten om te weten wat jouw kansen zijn bij een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon. Doe de BKR hypotheektest en ontvang vrijblijvend jouw mogelijkheden en de eerste stappen per mail. Er is dus geen reden meer om over de mogelijkheden te blijven twijfelen. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

anoniem

Heeft verstand van zaken en geeft eerlijk advies

T.P.J.

Ze heeft zeer veel kennis van zaken. En ze is zeer vakbekwaam.

T.P.

No nonsense, duidelijk, pro-actief en uitstekende terugkoppeling.

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiënt en effectief.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

Anoniem

Danny kwam vriendelijk,betrouwbaar en deskundig over op ons.

h.j.

gaf precies weer wat er gevraagd werd door ons en was correct in alles

Meindert

Paul van Disseldorp is een heel goede hypotheekadviseur die creatief met je meedenkt. Hij is uiterst kundig en ziet oplossingen waar anderen die niet zien. Vervolgens weet hij die oplossingen ook concreet te maken. Paul leefde zich in in onze situatie en heeft daar een geweldige oplossing bij gerealiseerd.
Wij zijn bij een heel aantal hypotheekadviseurs geweest voor we Paul vonden en geen van allen zag mogelijkheden voor onze complexe en afwijkende situatie. Paul bleef altijd positief en heeft voor ons een heel goede hypotheek weten te regelen waar uiteindelijk zelfs ook nog ruimte was voor een stukje verduurzaming.
Tijdens het hele traject was hij vriendelijk, positief, optimistisch, nauwkeurig, reëel en met name zakelijk slim.

Nikki

Leuke aardige man die alles zeer duidelijk uitlegt

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek