Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon

Een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon, kan dat wel? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en daarom geven wij je op deze pagina graag zo duidelijk mogelijk antwoord. Of beter gezegd: de antwoorden. Alles hangt namelijk af van jouw financiële verleden en de precieze BKR codering waar je mee te maken heeft. Heb je een A1 of A2 codering, dan is het afsluiten van een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon in principe wel mogelijk. Bij bijvoorbeeld een A3 of A4 codering kan men dan weer geen nieuwe hypotheek afsluiten. Niet bij Aegon en ook niet bij een andere bank.

De eerste stappen

De belangrijkste en eerste stap is er zeker van zijn met welke BKR codering je precies te maken hebt. Vraag dus eerst je BKR overzicht aan en vergeet niet om ook het overzicht van je partner aan te vragen indien de hypotheek op beide namen komt te staan. Weet dat je met een A3 of A4 codering bij geen enkele bank een hypotheek kunt afsluiten. Met alle andere coderingen is er een kans om ondanks je BKR codering alsnog een nieuwe hypotheek bij af te sluiten.

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon doe je niet zomaar. Aangezien je te maken hebt met een BKR codering, is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het vertrouwen van je bank te winnen. Een hypotheekadviseur is de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Deze weet precies wat er aan de bank verteld moet worden en wat niet. Ook zal je hypotheekadviseur uitkijken naar hypotheekvoorwaarden die qua rentepercentages bij jouw financiële profiel passen. Zeker als het gaat om een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, die al jarenlang heeft met BKR coderingen.

Doe de BKR hypotheektest en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn

Met je BKR overzicht in handen hoef je niet meer langer te wachten om te weten wat jouw kansen zijn bij een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon. Doe de BKR hypotheektest en ontvang vrijblijvend jouw mogelijkheden en de eerste stappen per mail. Er is dus geen reden meer om over de mogelijkheden te blijven twijfelen. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Mark

De adviseur vraagt door,is positief kritisch en denkt mee in oplossingen en alternatieven.
Daarnaast wijst de adviseur op de huidige situatie mogelijke veranderingen en lange termijn haalbaar. Tevens maakt hij duurzame oplossingen bespreekbaar in relatie tot mogelijkheden en eventuele subsidies.

Sandra

Worden altijd keurig geholpen, met juist advies. Ze denkt mee met d'r situatie. Hoe kunnen dingen anders in ons voordeel etc

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

WB

Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie

Dennie & Sandra

Zeer vakkundig en vriendelijk ,

Danny weet waar die over praat en zorgt dat alles heel duidelijk is en je geen zorgen hoeft te hebben omtrent de hypotheek aanvraag

H.R.T.

Deskundig en zeer prettig in contact.
Het is fijn om vlot antwoorden te krijgen op vragen, hier gaat Paul (en alle medewerkers) zeer accuraat mee om.

Laura

Wij hebben met paul een heel fijn gesprek gehad, begreep onze situatie en kwam snel met oplossingen. Heeft ons zeer goed begeleid en alles met snelheid afgewikkeld. Als we in de toekomst nog een keer een advies nodig hebben dan is paul zeker de man bij wie wij aan gaan kloppen. Hij is professioneel, persoonlijk en vakbekwaam. Kijkt verder dan alleen het huidige advies maar denkt ook mee met de toekomst.

Nikki

Leuke aardige man die alles zeer duidelijk uitlegt

Jan K

Afgelopen half jaar meerdere keren met Paul om tafel gezeten om geïnformeerd te worden over een voor ons passende en verantwoorde hypotheek. In alle gesprekken hebben we ervaren dat Paul goed kan luisteren, innemend is, snel schakelt, maar zeker zo belangrijk: hij is zeer (financieel) deskundig, komt met een goed onderbouwd en onafhankelijk voorstel. Het aanbod sloot volledig aan bij onze wensen en mogelijkheden en was zeer gunstig voor wat betreft de voorwaarden. Alle in de tussentijd gestelde vragen werden per omgaande en duidelijk beantwoord. Paul stopt pas als alles goed is geregeld en de klant helemaal tevreden is. De kosten voor al zijn inspanningen staan zeker in verhouding tot de geleverde "prestatie".
Op basis van minder gunstige ervaringen met andere adviseurs waren we best een beetje sceptisch aangezien we Paul voorheen niet kenden. We zijn afgegaan op reviews die we lazen op internet.
Gelukkig hebben we in Paul nu iemand gevonden die wel betrouwbaar en deskundig is.
Als je goed geadviseerd wil worden en een betrouwbare partner zoekt voor een financieel vraagstuk dan kunnen we Paul / Advidens van harte aanbevelen.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek