Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon

Een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij Aegon, kan dat wel? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en daarom geven wij je op deze pagina graag zo duidelijk mogelijk antwoord. Of beter gezegd: de antwoorden. Alles hangt namelijk af van jouw financiële verleden en de precieze BKR codering waar je mee te maken heeft. Heb je een A1 of A2 codering, dan is het afsluiten van een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon in principe wel mogelijk. Bij bijvoorbeeld een A3 of A4 codering kan men dan weer geen nieuwe hypotheek afsluiten. Niet bij Aegon en ook niet bij een andere bank.

De eerste stappen

De belangrijkste en eerste stap is er zeker van zijn met welke BKR codering je precies te maken hebt. Vraag dus eerst je BKR overzicht aan en vergeet niet om ook het overzicht van je partner aan te vragen indien de hypotheek op beide namen komt te staan. Weet dat je met een A3 of A4 codering bij geen enkele bank een hypotheek kunt afsluiten. Met alle andere coderingen is er een kans om ondanks je BKR codering alsnog een nieuwe hypotheek bij af te sluiten.

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon doe je niet zomaar. Aangezien je te maken hebt met een BKR codering, is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het vertrouwen van je bank te winnen. Een hypotheekadviseur is de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Deze weet precies wat er aan de bank verteld moet worden en wat niet. Ook zal je hypotheekadviseur uitkijken naar hypotheekvoorwaarden die qua rentepercentages bij jouw financiële profiel passen. Zeker als het gaat om een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, die al jarenlang heeft met BKR coderingen.

Doe de BKR hypotheektest en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn

Met je BKR overzicht in handen hoef je niet meer langer te wachten om te weten wat jouw kansen zijn bij een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon. Doe de BKR hypotheektest en ontvang vrijblijvend jouw mogelijkheden en de eerste stappen per mail. Er is dus geen reden meer om over de mogelijkheden te blijven twijfelen. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek