Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro

Het is snel gebeurd! Je hebt al een lening of hypotheek lopen bij ABN Amro en nu zit je met een BKR codering. Wanneer je je droomwoning hebt gevonden, kan het zijn dat je een nieuwe hypotheek nodig hebt. Maar kun je wel een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro? Dit is een vraag die wij als gespecialiseerde hypotheekadviseurs in BKR coderingen vaak krijgen.

Welke BKR codering heb je precies?

Om na te kunnen gaan of je wel een nieuwe of hypotheek met BKR codering bij ABN Amro kunt afsluiten, moet je eerst te weten komen wat je BKR codering nu precies is. Dit kun je heel gemakkelijk online aanvragen via www.bkr.nl. Wanneer je samen met je partner een hypotheek aanvraagt, dien je ook de BKR codering van je partner te weten.

Niet iedereen kan een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro. De bank bekijkt immers zorgvuldig naar het type BKR codering. Wil je meteen weten hoe groot jouw kans is om een nieuwe hypotheek met BKR codering bij ABN Amro af te kunnen sluiten? Doe dan onze speciaal ontworpen BKR Hypotheektest. Indien uit deze test blijkt dat het aanvragen van een hypotheek met BKR codering eventueel mogelijk is, ontvang je snel een mail waar jouw volgende te nemen stappen in staan omschreven.

Start BKR hypotheektest

Laat je begeleiden door onze ervaren hypotheekadviseurs

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro kun je het beste doen onder begeleiding van een hypotheekadviseur met ervaring in BKR coderingen. Als je een hypotheek afsluit met BKR codering moet je jouw betrouwbaarheid aan kunnen tonen. Aangezien je al een lening of hypotheek bij ABN Amro hebt lopen, kent deze bank jou en jouw financiƫle geschiedenis goed en kunnen we hierop inspelen en helpen om het vertrouwen van de bank te winnen. Wij weten ook welke rentepercentages voor jou van toepassing zijn. Neem dus vandaag nog contact op met onze hypotheekadviseurs.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

JP_Arnhem

Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

Funda

Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over

MT

Zeer enthousiaste medewerker en ivm vakantie is er ook een collega geweest die de zaak tijdelijk over heeft genomen.

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

Wazier

Uitstekende gesprek. Adviseur was zeer kundig. Na afronding gesprek wisten we 100% zeker waar we aan toe waren. Alles was helder en de afwerking was super. Geen inkijken naar gehad.

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

Erica

Regelt altijd onze hypotheek goed. Kent ons en weet wat we willen

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek