Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro

Het is snel gebeurd! Je hebt al een lening of hypotheek lopen bij ABN Amro en nu zit je met een BKR codering. Wanneer je je droomwoning hebt gevonden, kan het zijn dat je een nieuwe hypotheek nodig hebt. Maar kun je wel een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro? Dit is een vraag die wij als gespecialiseerde hypotheekadviseurs in BKR coderingen vaak krijgen.

Welke BKR codering heb je precies?

Om na te kunnen gaan of je wel een nieuwe of hypotheek met BKR codering bij ABN Amro kunt afsluiten, moet je eerst te weten komen wat je BKR codering nu precies is. Dit kun je heel gemakkelijk online aanvragen via www.bkr.nl. Wanneer je samen met je partner een hypotheek aanvraagt, dien je ook de BKR codering van je partner te weten.

Niet iedereen kan een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro. De bank bekijkt immers zorgvuldig naar het type BKR codering. Wil je meteen weten hoe groot jouw kans is om een nieuwe hypotheek met BKR codering bij ABN Amro af te kunnen sluiten? Doe dan onze speciaal ontworpen BKR Hypotheektest. Indien uit deze test blijkt dat het aanvragen van een hypotheek met BKR codering eventueel mogelijk is, ontvang je snel een mail waar jouw volgende te nemen stappen in staan omschreven.

Start BKR hypotheektest

Laat je begeleiden door onze ervaren hypotheekadviseurs

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro kun je het beste doen onder begeleiding van een hypotheekadviseur met ervaring in BKR coderingen. Als je een hypotheek afsluit met BKR codering moet je jouw betrouwbaarheid aan kunnen tonen. Aangezien je al een lening of hypotheek bij ABN Amro hebt lopen, kent deze bank jou en jouw financiƫle geschiedenis goed en kunnen we hierop inspelen en helpen om het vertrouwen van de bank te winnen. Wij weten ook welke rentepercentages voor jou van toepassing zijn. Neem dus vandaag nog contact op met onze hypotheekadviseurs.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Nancy

Vriendelijke man en luisterd goed naar wat jou wensen zijn en stel je op je gemak .

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiƫnt en effectief.

Gravesteijn

Neemt de tijd en legt nog een keer uit als het nodig is.

Dennie & Sandra

Zeer vakkundig en vriendelijk ,

Danny weet waar die over praat en zorgt dat alles heel duidelijk is en je geen zorgen hoeft te hebben omtrent de hypotheek aanvraag

RB

Voor Danny is een 5 sterren nog te weinig, mijn hypotheek was elders afgewezen en ik was er al 5 weken mee bezig en ik had nog maar 5 dagen om mijn hypotheek te regelen anders zou mijn koopcontract verlopen. Danny heeft dit voor mijn binnen 5 dagen geregeld met zelfs koningsdag er tussen. Duidelijk advies en uitleg, zelfs met bkr in de weg zei Danny dat hij positief was. Geen woorden maar daden. Ook de NIBC bank heeft meegewerkt. Super bedankt Danny en team advidens. Dankzij jullie kan ik straks mijn droomhuis in.

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

MS

Snelle en prettige communicatie door de heer van Disseldorp

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek