Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro

Het is snel gebeurd! Je hebt al een lening of hypotheek lopen bij ABN Amro en nu zit je met een BKR codering. Wanneer je je droomwoning hebt gevonden, kan het zijn dat je een nieuwe hypotheek nodig hebt. Maar kun je wel een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro? Dit is een vraag die wij als gespecialiseerde hypotheekadviseurs in BKR coderingen vaak krijgen.

> Doe hier de BKR Hypotheektest als je wil weten of je een hypotheek met jouw BKR registratie kunt krijgen.

Welke BKR codering heb je precies?

Om na te kunnen gaan of je wel een nieuwe of hypotheek met BKR codering bij ABN Amro kunt afsluiten, moet je eerst te weten komen wat je BKR codering nu precies is. Dit kun je heel gemakkelijk online aanvragen via www.bkr.nl. Wanneer je samen met je partner een hypotheek aanvraagt, dien je ook de BKR codering van je partner te weten.

Niet iedereen kan een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro. De bank bekijkt immers zorgvuldig naar het type BKR codering. Wil je meteen weten hoe groot jouw kans is om een nieuwe hypotheek met BKR codering bij ABN Amro af te kunnen sluiten? Doe dan onze speciaal ontworpen BKR Hypotheektest. Indien uit deze test blijkt dat het aanvragen van een hypotheek met BKR codering eventueel mogelijk is, ontvang je snel een mail waar jouw volgende te nemen stappen in staan omschreven.

Laat je begeleiden door onze ervaren hypotheekadviseurs

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro kun je het beste doen onder begeleiding van een hypotheekadviseur met ervaring in BKR coderingen. Als je een hypotheek afsluit met BKR codering moet je jouw betrouwbaarheid aan kunnen tonen. Aangezien je al een lening of hypotheek bij ABN Amro hebt lopen, kent deze bank jou en jouw financiƫle geschiedenis goed en kunnen we hierop inspelen en helpen om het vertrouwen van de bank te winnen. Wij weten ook welke rentepercentages voor jou van toepassing zijn. Neem dus vandaag nog contact op met onze hypotheekadviseurs.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniƫlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek