Een hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro

Het is snel gebeurd! Je hebt al een lening of hypotheek lopen bij ABN Amro en nu zit je met een BKR codering. Wanneer je je droomwoning hebt gevonden, kan het zijn dat je een nieuwe hypotheek nodig hebt. Maar kun je wel een nieuwe hypotheek afsluiten met een BKR codering bij ABN Amro? Dit is een vraag die wij als gespecialiseerde hypotheekadviseurs in BKR coderingen vaak krijgen.

Welke BKR codering heb je precies?

Om na te kunnen gaan of je wel een nieuwe of hypotheek met BKR codering bij ABN Amro kunt afsluiten, moet je eerst te weten komen wat je BKR codering nu precies is. Dit kun je heel gemakkelijk online aanvragen via www.bkr.nl. Wanneer je samen met je partner een hypotheek aanvraagt, dien je ook de BKR codering van je partner te weten.

Niet iedereen kan een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro. De bank bekijkt immers zorgvuldig naar het type BKR codering. Wil je meteen weten hoe groot jouw kans is om een nieuwe hypotheek met BKR codering bij ABN Amro af te kunnen sluiten? Doe dan onze speciaal ontworpen BKR Hypotheektest. Indien uit deze test blijkt dat het aanvragen van een hypotheek met BKR codering eventueel mogelijk is, ontvang je snel een mail waar jouw volgende te nemen stappen in staan omschreven.

Start BKR hypotheektest

Laat je begeleiden door onze ervaren hypotheekadviseurs

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij ABN Amro kun je het beste doen onder begeleiding van een hypotheekadviseur met ervaring in BKR coderingen. Als je een hypotheek afsluit met BKR codering moet je jouw betrouwbaarheid aan kunnen tonen. Aangezien je al een lening of hypotheek bij ABN Amro hebt lopen, kent deze bank jou en jouw financiële geschiedenis goed en kunnen we hierop inspelen en helpen om het vertrouwen van de bank te winnen. Wij weten ook welke rentepercentages voor jou van toepassing zijn. Neem dus vandaag nog contact op met onze hypotheekadviseurs.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

KKR

Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

TD

Vriendelijk en goed advies, heldere uitleg met duidelijkheid over kosten.

Funda

Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over

Jan K

Afgelopen half jaar meerdere keren met Paul om tafel gezeten om geïnformeerd te worden over een voor ons passende en verantwoorde hypotheek. In alle gesprekken hebben we ervaren dat Paul goed kan luisteren, innemend is, snel schakelt, maar zeker zo belangrijk: hij is zeer (financieel) deskundig, komt met een goed onderbouwd en onafhankelijk voorstel. Het aanbod sloot volledig aan bij onze wensen en mogelijkheden en was zeer gunstig voor wat betreft de voorwaarden. Alle in de tussentijd gestelde vragen werden per omgaande en duidelijk beantwoord. Paul stopt pas als alles goed is geregeld en de klant helemaal tevreden is. De kosten voor al zijn inspanningen staan zeker in verhouding tot de geleverde "prestatie".
Op basis van minder gunstige ervaringen met andere adviseurs waren we best een beetje sceptisch aangezien we Paul voorheen niet kenden. We zijn afgegaan op reviews die we lazen op internet.
Gelukkig hebben we in Paul nu iemand gevonden die wel betrouwbaar en deskundig is.
Als je goed geadviseerd wil worden en een betrouwbare partner zoekt voor een financieel vraagstuk dan kunnen we Paul / Advidens van harte aanbevelen.

Michel

Zeer goed en geduldig uitgelegd, nam de tijd en zeer vriendelijk .

NRD

Altijd zeer enthousiast, deskundig, denken met je mee.

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

Joris

Danny Schuler is een adviseur die door zijn ongedwongen benadering veel vertrouwen uitstraalt. In eenvoudige bewoordingen heeft hij alles uitgelegd, wat in onze situatie van belang was. Een duidelijke, deskundige, transparante verhaal.
Voor een ieder die twijfelt over haar of zijn mogelijkheden voor een hypotheek wijziging, adviseren wij contact op te nemen met Danny.
Hij is duidelijk een denker in mogelijkheden en kansen.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek