Is hypotheek met BKR registratie mogelijk?

Kun je een hypotheek krijgen ondanks een BKR registratie?

Is het verkrijgen van een hypotheek met een BKR registratie mogelijk? Het is een snelle vraag. Het antwoord is niet altijd eenvoudig. Er zijn vaak mogelijkheden, maar niet met alle BKR coderingen is een hypotheek mogelijk. De mogelijkheden zijn afhankelijk van welke codering je hebt. Doe de BKR Hypotheektest zodat je kunt zien of er mogelijkheden voor jou zijn. Je zult zien dat een huis kopen met BKR codering in een aantal gevallen zeker mogelijk is.

Start BKR hypotheektest

Veel van de leningen die je aangaat worden geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie, het BKR. De betreffende BKR registratie is van belang voor het verkrijgen van een hypotheek. Daarnaast registreert het BKR of je de betalingen op alle leningen tijdig voldoet. Dit wordt gedaan vanaf het moment dat de bank een achterstand meldt op jouw betalingen op de lening of hypotheek. Loop je achter op de betalingen van de lening of hypotheek dan krijg je een achterstandscodering op die betreffende lening of hypotheek. Je krijgt dan een A-codering, eventueel in combinatie met een getal. Hoe hoger het getal des te zwaarder is de BKR codering. Met een BKR achterstandscodering is het moeilijker om een hypotheek te krijgen, maar het is vaak niet onmogelijk om een hypotheek met een BKR codering te krijgen.

Nadat je de BKR hypotheektest hebt gedaan en het aanvraagformulier hebt ingevuld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een duidelijke uitleg hoe je een BKR overzicht kunt opvragen en wat je daarna moet doen. Als je het overzicht al hebt of na ontvangst van het BKR mail je jouw BKR overzicht naar sales@advidens.nl of je antwoordt op de ontvangen e-mail.

Na de ontvangst van het BKR overzicht zoeken wij contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Helaas komt het ook voor dat we geen mogelijkheden voor een hypotheek met jouw BKR registratie hebben. In dat geval moeten we je helaas een afwijzing zenden via e-mail.

Heb je en A4 codering dan zijn er geen mogelijkheden. Bij een hypotheekaanvraag met A3 codering is er een hele kleine kans.

Wil je weten welke BKR registraties er allemaal zijn. Er zijn heel veel verschillende soorten registraties. Hier staan de belangrijkste op rij.

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheektest in en bekijk jouw hypotheekmogelijkheden.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheek aanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoordt kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt vraag een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  Je ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en een instructie hoe je jouw BKR overzicht kunt opvragen. Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw wensen en financiële situatie door te nemen. Heb je al een BKR overzicht dan kunnen we direct de vervolg stappen en mogelijkheden bespreken. Mail ons jouw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag jouw BKR overzicht op via onze pagina BKR overzicht opvragen. Wij adviseren je om te kiezen voor BKR Premium zodat je een jaar lang jouw BKR kunt inzien.

  Let op: Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

 5. Stap 5

  Als je het overzicht hebt ontvangen beantwoord je onze e-mail, die je direct ontvangt na het verzenden van de aanvraag, sluit het BKR overzicht bij. Wij bellen je na ontvangst en bespreken jouw hypotheekmogelijkheden en de vervolgstappen met je.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden voor jou zijn om een hypotheek te sluiten maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te verzorgen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek* die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor jou tot en met het passeren bij de notaris. De notarisstukken van de hypotheek en de akte van afrekening worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldgevers die in Nederland actief zijn en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Wat doen wij voor jou gedurende de looptijd van jouw hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek kun je er voor kiezen om ons blijvend jouw hypotheek en overige financiële producten te laten monitoren. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken gedurende de looptijd van de hypotheek over het feit of jouw hypotheek nog voldoet aan jouw wensen en jouw veranderende financiële situatie, de veranderende fiscale normen, wat doe je als de rente moet worden verlengd of nog veel belangrijker “Is het mogelijk om te besparen op mijn hypotheeklasten”.

Doorlopende nazorg hypotheek is mogelijk

Klantervaringen

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek