Hypotheek met BKR A Codering: Jouw Weg naar een Nieuwe Woning

Begrijp de Uitdagingen en Vind Oplossingen met BKRHypotheek

Een BKR A codering kan een obstakel vormen bij het verkrijgen van een hypotheek, maar het is zeker niet onmogelijk. Bij BKRHypotheek zijn we gespecialiseerd in het helpen van mensen met negatieve BKR registraties om toch hun droomhuis te kunnen kopen. We begrijpen je situatie en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Start BKR mortgage test

Wat is een BKR A Codering?

Een BKR A codering (Achterstandscodering) geeft aan dat er sprake is van een betalingsachterstand van 2 tot 4 maanden. Deze codering blijft vijf jaar na het aflossen van de schuld op je BKR-overzicht staan en kan het moeilijker maken om een hypotheek te krijgen.

Impact van een BKR A Codering op Hypotheekaanvragen

Een negatieve BKR registratie, zoals een A codering, wordt door veel geldverstrekkers gezien als een risicofactor. Dit betekent dat traditionele banken je hypotheekaanvraag mogelijk afwijzen. Maar er zijn nog steeds mogelijkheden.

Onze Aanpak: Persoonlijk en Deskundig

Bij BKRHypotheek bieden we een persoonlijke en deskundige aanpak. We luisteren naar je verhaal, begrijpen je situatie en werken samen met jou aan een oplossing. Onze ervaren hypotheekadviseurs hebben uitgebreide kennis van de markt en weten welke geldverstrekkers bereid zijn om met je samen te werken, zelfs met een BKR A codering.

Stappen om je Kans op een Hypotheek te Verbeteren

 1. Vraag een BKR Overzicht aan:
  • Dit geeft je inzicht in je financiële situatie en eventuele registraties. Je kunt dit overzicht eenvoudig aanvragen via de BKR website.
 2. Stabiel Inkomen:
  • Toon aan dat je een stabiel en voorspelbaar inkomen hebt. Dit geeft geldverstrekkers vertrouwen dat je in staat bent om toekomstige hypotheekbetalingen te doen.
 3. Geen Recente Betalingsproblemen:
  • Zorg ervoor dat er geen recente betalingsproblemen zijn. Dit laat zien dat je je financiële situatie onder controle hebt.
 4. Duidelijke Uitleg en Reflectie:
  • Geef een eerlijke en gedetailleerde uitleg over de omstandigheden die hebben geleid tot de BKR codering. Laat zien welke stappen je hebt genomen om de problemen op te lossen en welke lessen je hebt geleerd.
 5. Zoek naar Tweede Kans Geldverstrekkers:
  • Er zijn geldverstrekkers die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van hypotheken aan mensen met negatieve BKR coderingen. Wij hebben de connecties en kennis om je hierbij te helpen.

Wat als je nog steeds een achterstand hebt op je BKR A codering?

Heb je nog een achterstand, maar kun je die op korte termijn aflossen voordat je de hypotheek aanvraagt? Ook dan zijn er waarschijnlijk opties. Als je de achterstand niet op korte termijn kunt aflossen, zijn er geen opties om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Een codering blijft tot 5 jaar na de hersteldatum of aflossingsdatum van de hele lening op je naam staan. Doe de BKR Hypotheek Toets om te zien of je mogelijkheden hebt om een hypotheek te krijgen. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag contact met je op om te kijken hoe we je kunnen helpen.

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheek Toets in en bekijk je hypotheekopties.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheekaanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoordt, kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt, vraag dan een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  U ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en instructies voor het opvragen van uw BKR-verklaring . Wij nemen telefonisch contact met u op om uw wensen en financiële situatie te bespreken. Als je al een BKR overzicht hebt, kunnen we meteen de vervolgstappen en opties bespreken. Mail ons uw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag je BKR overzicht aan via onze BKR overzicht aanvragen pagina. We raden je aan om te kiezen voor BKR Premium, zodat je een jaar lang je BKR kunt inzien.

  Let op: Als je het huis samen met je partner wilt kopen, hebben we van jullie allebei het BKR overzicht nodig.

 5. Stap 5

  Zodra u het overzicht heeft ontvangen, beantwoordt u onze e-mail, die u direct na het versturen van de aanvraag ontvangt, en voegt u het BKR overzicht bij. Wij bellen u na ontvangst en bespreken met u uw hypotheekmogelijkheden en vervolgstappen.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden zijn om een hypotheek af te sluiten, maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te regelen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor je tot en met de ondertekening bij de notaris. De notariële documenten van de hypotheek en de akte van vestiging worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldverstrekkers die actief zijn in Nederland en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat zijn de specifieke vereisten om in aanmerking te komen voor een hypotheek met een BKR A codering?
 • De A codering moet hersteld of volledig afgelost zijn. Daarnaast moet je een stabiel inkomen hebben en geen recente betalingsproblemen.
Hoe beïnvloedt een BKR A codering het hypotheekproces bij verschillende geldverstrekkers?
 • Traditionele banken kunnen je aanvraag afwijzen, maar er zijn gespecialiseerde geldverstrekkers die bereid zijn om je situatie te overwegen.
Welke stappen kan ik nemen om mijn kansen op een hypotheek met een BKR A codering te verbeteren?
 • Vraag een BKR overzicht aan, zorg voor een stabiel inkomen, vermijd recente betalingsproblemen, geef een duidelijke uitleg over je situatie en zoek naar gespecialiseerde geldverstrekkers.
Zijn er financiële instellingen in Nederland die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van hypotheken aan mensen met een BKR A codering?
 • Ja, er zijn geldverstrekkers die zich richten op mensen met negatieve BKR registraties. Wij hebben de connecties om je hierbij te helpen.
Wat zijn de veelvoorkomende uitdagingen en oplossingen voor mensen met een BKR A codering die een hypotheek zoeken?
 • De grootste uitdaging is het vinden van een geldverstrekker die bereid is om je aanvraag te overwegen. De oplossing ligt in het tonen van financiële stabiliteit, het geven van een duidelijke uitleg en het zoeken naar gespecialiseerde geldverstrekkers.
Waarom Kiezen voor BKRHypotheek?
 • Ervaring en Expertise: Sinds 2006 helpen wij mensen met BKR problemen om een hypotheek te krijgen.
 • Persoonlijke Service: Wij nemen de tijd om je situatie te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen.
 • Netwerk van Geldverstrekkers: Wij hebben connecties met banken die bereid zijn om hypotheken te verstrekken, zelfs met een BKR codering.
Neem Vandaag Nog Contact op

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar het verkrijgen van een hypotheek ondanks je BKR A codering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze deskundige hypotheekadviseurs staan klaar om je te helpen.

Bij BKRHypotheek geloven we dat iedereen een tweede kans verdient. Laat ons je helpen om je droomhuis werkelijkheid te maken.

Door deze aanpak te volgen, kunnen we je helpen om de uitdagingen van een BKR A codering te overwinnen en je kansen op een hypotheek te maximaliseren. Onze persoonlijke en deskundige service zorgt ervoor dat je niet alleen staat in dit proces.

Klantervaringen

MS

Snelle en prettige communicatie door de heer van Disseldorp

Roland

zeer goed geholpen. en als je vragen had kon je altijd bij hem terecht.

Benjamins

Oprecht, eerlijk, goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen, komt gemaakte afspraken na. Positief ingesteld! Leeft mee en toont interesse in onze persoonlijke situatie.

Arthur

Tevreden, nemen de tijd en komen betrouwbaar over.

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Marcel Kuster

Deskundige adviseur die weet waar hij over praat, eerlijk en weet voor en nadelen zeer goed te bespreken.

Danielle

Hele deskundige en klantvriendelijke adviseur. Niet alleen zakelijk geïnteresseerd maar ook persoonlijke benadering.

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek