Vraag je persoonlijke BKR overzicht aan

Om te weten te komen of je ondanks je BKR codering op je huidige Rabobank lening of hypotheek wel een nieuwe hypotheek kunt afsluiten, moet je eerst precies weten welke meldingen en coderingen er op jouw BKR overzicht geregistreerd zijn. Lees hier hoe je gemakkelijk online je BKR overzicht kunt aanvragen.

Indien je een BKR codering hebt van A1 of A2 is het aanvragen van een nieuwe hypotheek mogelijk. Met een A3 en een A4 codering is dit niet het geval. Aangezien een A5 codering vaak op eigen vraag werd geplaatst door een preventieve betalingsregeling te hebben aangevraagd, is er in dit geval wel weer een kans dat de nieuwe bank jouw hypotheek goedkeurt.

Schakel een hypotheekadviseur met BKR ervaring in

Voor het aanvragen van een nieuwe hypotheek wanneer je een BKR codering bij de Rabobank hebt, is het verstandig om jouw specifieke situatie te bespreken met een hypotheekadviseur met ervaring in BKR registraties. BKR Hypotheek doet niets anders dan mensen met een BKR codering op leningen of hypotheken bij de Rabobank aan een hypotheek te helpen. Onze hypotheekadviseurs weten precies wat de bank van jou wil horen en welke rentepercentages er voor jou in aanmerking komen. Door met een BKR-ervaren hypotheekadviseur samen te werken, vergroot je dus de kans om een nieuwe hypotheek te kunnen verkrijgen.

Weet je al met welke BKR codering jij te maken hebt en heb je je BKR overzicht al aangevraagd? Doe dan de BKR hypotheektest en kom snel te weten of een nieuwe hypotheek met een BKR codering bij de Rabobank voor jou mogelijk is.

Heb je een BKR codering bij een andere bank of een ander bedrijf? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek: