Een hypotheek afsluiten met een Santander BKR registratie

Een hypotheek afsluiten is al niet gemakkelijk en al helemaal niet als je ook nog een Santander BKR registratie hebt opgelopen. En zo’n BKR registratie is snel gebeurd. Een kortdurende achterstand op je afbetalingen bij Santander is al voldoende om een BKR codering op je overzicht te zien verschijnen. En dan plots vind je bijvoorbeeld de droomwoning die je altijd wilde kopen en heb je dus een hypotheek nodig. Zal de bank dit aanvaarden als je al een BKR registratie hebt?

Vraag eerst je BKR overzicht aan

Als ervaren BKR hypotheekadviseurs weten wij als geen ander dat je in vele gevallen ondanks een Santander BKR registratie wel nog een hypotheek kunt aanvragen. Veel hangt namelijk af van welke BKR codering er op je overzicht staat. Terwijl het met een A4 codering vrijwel onmogelijk is om een hypotheek af te sluiten, is dit met een A1 of A2 codering in vele gevallen wel mogelijk.

Weet je niet welke BKR codering je hebt? Geen nood, op deze pagina leggen wij je uit hoe je gemakkelijk je BKR overzicht online kunt opvragen. Vergeet niet om ook het overzicht van je partner op te vragen indien je de hypotheek of de aankoop samen met hem of haar doet.

Doe de BKR hypotheektest

Zodra je weet met welke BKR codering je te maken hebt, kun je snel en gemakkelijk nagaan hoe groot de kans is dat een hypotheek ondanks je Santander BKR registratie wordt goedgekeurd. Door de BKR Hypotheektest te doen weet je vrijwel onmiddellijk of je kans maakt op een hypotheek. Je ontvangt per mail de volgende stappen die er te nemen zijn om zo snel mogelijk een goedgekeurde hypotheek te verkrijgen ondanks je BKR registratie.

Start BKR hypotheektest

Zorg samen met je BKR hypotheekadviseur voor een succesvolle aanvraag

Je bent zeker niet de enige klant met een Santander BKR registratie die een hypotheek nodig heeft. Je staat er dus niet alleen voor. Niemand kent de markt rond hypotheken beter dan onze hypotheekadviseurs. Wij weten welk rentepercentage volgens de bank voor jou haalbaar is en kunnen een succesvolle bemiddeling voor je regelen. Jouw financiële mogelijkheden houden niet op met een BKR registratie. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van ervaren BKR hypotheekadviseurs staan graag voor u klaar.

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

ESK

Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

Marcel

Luistert goed naar de klant, komt met een goed onderbouwd plan, verteld de voor maar ook de nadelen.
Dat is nu net waarom dit kantoor ver boven alles uit stijgt.

Anoniem

Danny kwam vriendelijk,betrouwbaar en deskundig over op ons.

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

H.R.T.

Deskundig en zeer prettig in contact.
Het is fijn om vlot antwoorden te krijgen op vragen, hier gaat Paul (en alle medewerkers) zeer accuraat mee om.

Nikki

Leuke aardige man die alles zeer duidelijk uitlegt

K.d.K

Paul denkt met je mee. Zal het beste aanbod voor de situatie zoeken.

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek