Een hypotheek afsluiten met een BKR registratie bij Wehkamp

Heb je door een kortdurende achterstand van je betaling een BKR registratie bij Wehkamp? En wil je een hypotheek afsluiten? Wij zijn gespecialiseerd in dit soort aanvragen. In veel gevallen kunnen wij jou helpen aan een (nieuwe) hypotheek, en dit ondanks je BKR registratie.

Professioneel advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur

Bij het aanvragen van een hypotheek kun je het beste beroep doen op een hypotheekadviseur. Wanneer je te maken hebt met een BKR registratie bij Wehkamp, dan is de manier waarop je een hypotheek aanvraagt, bepalend voor het succes van deze aanvraag. Doe daarom beroep op onze ervaren hypotheekadviseurs, die precies weten welke rentepercentages voor jou haalbaar zijn en op welke manier het vertrouwen van de bank in jouw financiƫle mogelijkheden kan worden hersteld.

Weet met welke BKR registratie bij Wehkamp je te maken hebt

Het beginpunt van een nieuwe aanvraag van een hypotheek met een BKR registratie bij Wehkamp is altijd je BKR overzicht aanvragen. Zo kom je precies te weten welke BKR codering je hebt. Je hypotheekadviseur kan vervolgens bepalen wat je mogelijkheden zijn en met de bemiddeling beginnen. Heb je bijvoorbeeld een A1 of A2 registratie, dan is in vele gevallen de toekenning van een hypotheek mogelijk.

Doe nu de BKR hypotheektest en bekijk jouw mogelijkheden

Met de speciaal door ons ontworpen BKR hypotheektest kom je gemakkelijk te weten wat jouw mogelijkheden zijn. Zorg dat je eerst je BKR overzicht in handen hebt (en dat van je partner indien de nieuwe hypotheek op twee namen komt te staan). Na het invullen van de test ontvang je een mail waarin op jouw mogelijkheden wordt ingegaan. Ook de eerste stappen staan beschreven. Als je nog vragen of twijfels hebt, kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met onze ervaren BKR hypotheekadviseurs. Zij hebben al veel mensen met een BKR registratie bij Wehkamp aan een hypotheek geholpen en staan gerust tot jouw beschikking.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniƫlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek