Een hypotheek afsluiten met een BKR registratie bij Wehkamp

Heb je door een kortdurende achterstand van je betaling een BKR registratie bij Wehkamp? En wil je een hypotheek afsluiten? Wij zijn gespecialiseerd in dit soort aanvragen. In veel gevallen kunnen wij jou helpen aan een (nieuwe) hypotheek, en dit ondanks je BKR registratie.

Professioneel advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur

Bij het aanvragen van een hypotheek kun je het beste beroep doen op een hypotheekadviseur. Wanneer je te maken hebt met een BKR registratie bij Wehkamp, dan is de manier waarop je een hypotheek aanvraagt, bepalend voor het succes van deze aanvraag. Doe daarom beroep op onze ervaren hypotheekadviseurs, die precies weten welke rentepercentages voor jou haalbaar zijn en op welke manier het vertrouwen van de bank in jouw financiƫle mogelijkheden kan worden hersteld.

Weet met welke BKR registratie bij Wehkamp je te maken hebt

Het beginpunt van een nieuwe aanvraag van een hypotheek met een BKR registratie bij Wehkamp is altijd je BKR overzicht aanvragen. Zo kom je precies te weten welke BKR codering je hebt. Je hypotheekadviseur kan vervolgens bepalen wat je mogelijkheden zijn en met de bemiddeling beginnen. Heb je bijvoorbeeld een A1 of A2 registratie, dan is in vele gevallen de toekenning van een hypotheek mogelijk.

Doe nu de BKR hypotheektest en bekijk jouw mogelijkheden

Met de speciaal door ons ontworpen BKR hypotheektest kom je gemakkelijk te weten wat jouw mogelijkheden zijn. Zorg dat je eerst je BKR overzicht in handen hebt (en dat van je partner indien de nieuwe hypotheek op twee namen komt te staan). Na het invullen van de test ontvang je een mail waarin op jouw mogelijkheden wordt ingegaan. Ook de eerste stappen staan beschreven. Als je nog vragen of twijfels hebt, kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met onze ervaren BKR hypotheekadviseurs. Zij hebben al veel mensen met een BKR registratie bij Wehkamp aan een hypotheek geholpen en staan gerust tot jouw beschikking.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

ESK

Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

Chris

Ik word altijd heel goed geholpen door Advidens, ze nemen ook de tijd voor je en geen enkele vraag is te veel.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Benjamins

Oprecht, eerlijk, goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen, komt gemaakte afspraken na. Positief ingesteld! Leeft mee en toont interesse in onze persoonlijke situatie.

Erica

Regelt altijd onze hypotheek goed. Kent ons en weet wat we willen

O

Hij weet waar hij over praat en weet wat bij ons past daarom zeker een aanrader

Huub

Hele fijne adviseur! Heeft ook hiervoor de aankoop van het huis gedaan. Wij waren hier zeer blij mee

Anoniem

Danny was zeer duidelijk en helder. Heeft ons echt geholpen om onze hypotheek er door heen te krijgen het was voor hem een zware opdracht maar zat er bovenop

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek