Een hypotheek afsluiten met een BKR registratie bij Wehkamp

Heb je door een kortdurende achterstand van je betaling een BKR registratie bij Wehkamp? En wil je een hypotheek afsluiten? Wij zijn gespecialiseerd in dit soort aanvragen. In veel gevallen kunnen wij jou helpen aan een (nieuwe) hypotheek, en dit ondanks je BKR registratie.

Professioneel advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur

Bij het aanvragen van een hypotheek kun je het beste beroep doen op een hypotheekadviseur. Wanneer je te maken hebt met een BKR registratie bij Wehkamp, dan is de manier waarop je een hypotheek aanvraagt, bepalend voor het succes van deze aanvraag. Doe daarom beroep op onze ervaren hypotheekadviseurs, die precies weten welke rentepercentages voor jou haalbaar zijn en op welke manier het vertrouwen van de bank in jouw financiƫle mogelijkheden kan worden hersteld.

Weet met welke BKR registratie bij Wehkamp je te maken hebt

Het beginpunt van een nieuwe aanvraag van een hypotheek met een BKR registratie bij Wehkamp is altijd je BKR overzicht aanvragen. Zo kom je precies te weten welke BKR codering je hebt. Je hypotheekadviseur kan vervolgens bepalen wat je mogelijkheden zijn en met de bemiddeling beginnen. Heb je bijvoorbeeld een A1 of A2 registratie, dan is in vele gevallen de toekenning van een hypotheek mogelijk.

Doe nu de BKR hypotheektest en bekijk jouw mogelijkheden

Met de speciaal door ons ontworpen BKR hypotheektest kom je gemakkelijk te weten wat jouw mogelijkheden zijn. Zorg dat je eerst je BKR overzicht in handen hebt (en dat van je partner indien de nieuwe hypotheek op twee namen komt te staan). Na het invullen van de test ontvang je een mail waarin op jouw mogelijkheden wordt ingegaan. Ook de eerste stappen staan beschreven. Als je nog vragen of twijfels hebt, kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met onze ervaren BKR hypotheekadviseurs. Zij hebben al veel mensen met een BKR registratie bij Wehkamp aan een hypotheek geholpen en staan gerust tot jouw beschikking.

Start BKR hypotheektest

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek:

Rene Rutter

Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden

Benjamins

Oprecht, eerlijk, goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen, komt gemaakte afspraken na. Positief ingesteld! Leeft mee en toont interesse in onze persoonlijke situatie.

AM

Prima adviseur.
Goede uitleg.
prettige communicatie

marjo

Danny is al jaren onze financieel adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe hij dit doet. Hij denkt erg mee en is zeker in voor "out of the box"denken.

Matthijs

Erg prettig persoon die echt de tijd voor je neemt, en mee denkt.

RB

Voor Danny is een 5 sterren nog te weinig, mijn hypotheek was elders afgewezen en ik was er al 5 weken mee bezig en ik had nog maar 5 dagen om mijn hypotheek te regelen anders zou mijn koopcontract verlopen. Danny heeft dit voor mijn binnen 5 dagen geregeld met zelfs koningsdag er tussen. Duidelijk advies en uitleg, zelfs met bkr in de weg zei Danny dat hij positief was. Geen woorden maar daden. Ook de NIBC bank heeft meegewerkt. Super bedankt Danny en team advidens. Dankzij jullie kan ik straks mijn droomhuis in.

Juliƫt

Wij kwamen terecht bij Danny omdat onze plaatselijke hypotheek adviseur ons niet wilde/kon helpen. Voor Advidens geen probleem en we zijn super behandeld ondanks de aantal keren dat ik weer vragen had en zelfs in het weekend! Dus op en top TOP !

WB

Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

K.d.K

Paul denkt met je mee. Zal het beste aanbod voor de situatie zoeken.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek