Vragen over BKR

Waar krijg je mee te maken en wat zijn de mogelijkheden als je met een BKR codering een hypotheek wilt aanvragen.

BKRHypotheek heeft sinds 2006 ervaring met hypotheek aanvragen voor mensen die een BKR codering hebben, maar die afgewezen zijn in verband met die BKR codering. We hebben de belangrijkste vragen op een rij gezet waarmee we je snel op weg helpen naar een hypotheek. Wil je weten wat in jouw specifieke situatie mogelijk is?

Start BKR hypotheektest

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

anoniem

Professioneel. Denkt en helpt mee. Goede advisering. Accuraat. Vriendelijk. Komt afspraken na.

AM

Prima adviseur.
Goede uitleg.
prettige communicatie

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

Funda

Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over

Dennie & Sandra

Zeer vakkundig en vriendelijk ,

Danny weet waar die over praat en zorgt dat alles heel duidelijk is en je geen zorgen hoeft te hebben omtrent de hypotheek aanvraag

Hulshof

Vanwege pittige maandelijkse lasten hebben we een oriƫnterend gesprek bij Advidens aangevraagd. Danny Schuler heeft ons geholpen met raad en daad. Een lastenverlichting door oversluiten kon weleens moeilijk worden vanwege een BKR registratie. Danny heeft enorm zijn best gedaan om onze belangen te behartigen en .. het is hem gelukt! We betalen nu een stuk minder aan maandelijkse lasten waardoor we met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Wat we tevens als zeer prettig hebben ervaren is de vriendelijkheid van de mensen bij Advidens en de bereikbaarheid van Danny. We mochten hem altijd appen ook al was het weekend.

C.C.

Hanita heeft voor ons klaar gestaan met de aankoop van ons eerste huis. Van de eerste informatieve gesprekken (mijn partner en ik geen verstand van veel zaken), tot de finale afronding van de hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Habitat heeft zeker druk gehouden bij de hypotheek verstrekker om alles rond te krijgen (Hypotheek werd door de bank op de laatste dag gecancelled, gelukkig verlenging gekregen en Hanita had binnen 3 dagen al weer een nieuwe rond gekregen).
Zeer vriendelijke en behulpzame vrouw waar niks te veel voor is en iedereen zn hart kan luchten en wensen kan bespreken.

Roland

zeer goed geholpen. en als je vragen had kon je altijd bij hem terecht.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek