Hypotheek zonder BKR toetsing?

Een hypotheek aanvragen zonder BKR toetsing is niet mogelijk. Alle banken zijn verplicht om te toetsen hoe jouw BKR historie er uitziet. Om de betaalbaarheid van de maandlasten van  de hypotheek te kunnen bepalen moet de bank ook weten wat je aan overige leningen hebt lopen. De maandlast van die leningen worden meegenomen in jouw uitgaven. Heb je een lening dan kun je minder hypotheek krijgen. Het is niet onmogelijk om een hypotheek te krijgen als je een lening hebt lopen.

Heb je een BKR codering wegens een betalingsachterstand dan zijn er vaak toch nog mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Je hebt een keer een minder betaalgedrag laten zien. De bank is dan verplicht om dit te melden bij het BKR. Als de bank een achterstand meldt krijg je een BKR Codering.

Een keer slecht van betalen geweest, wil niet zeggen dat je altijd slecht betaald. Je kunt ook gewoon pech in het leven hebben gehad omdat je bijvoorbeeld langdurig ziek bent geweest of dat je jouw baan bent kwijt geraakt. Met regelmaat leidt ook een relatiebeëindiging  tot een betalingsachterstand met als gevolg een codering.

Het is belangrijk dat je alle achterstanden hebt afgelost en dat de lening of hypotheek in het BKR een zogenaamde herstelcode H heeft gekregen. Is jouw achterstand nog niet opgelost? Kun je dat wel regelen. Betaal dan de achterstand. Je codering krijgt dan een H code. Goede kans dat je dan meer mogelijkheden hebt om een hypotheek te krijgen.

Wat is jouw verhaal. Het is van belang hoe de achterstand ontstaan is. Hiervoor kun je een korte duidelijke verklaring schrijven. Dit noemen we een plausibele verklaring.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een hypotheek te krijgen als je een BKR codering hebt. Bij een hypotheekaanvraag met A3 codering  of wanneer je een A4 codering hebt, zijn er geen mogelijkheden. Benieuwd of een hypotheek voor jou mogelijk is? Doe de BKR hypotheektest.

Start BKR hypotheektest

Kan ik een hypotheek krijgen zonder BKR-toetsing?

Het is niet mogelijk een hypotheek te krijgen zonder BKR-toetsing. Het hebben van een lening betekent echter niet dat je geen hypotheek kunt krijgen.

Hoe krijg ik met een BKR-codering toch een hypotheek?

In sommige gevallen is het mogelijk met een BKR-codering een hypotheek te krijgen. Laat je hiervoor informeren door een specialist.

anoniem

Heeft verstand van zaken en geeft eerlijk advies

Danielle

Hele deskundige en klantvriendelijke adviseur. Niet alleen zakelijk geïnteresseerd maar ook persoonlijke benadering.

Gravesteijn

Neemt de tijd en legt nog een keer uit als het nodig is.

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Inge

Heel erg goed en vriendelijk geholpen je kan ook na kantooruren appe hij staat altijd voor je klaar en heeft voor ons ons droomhuis gerealiseerd

NRD

Altijd zeer enthousiast, deskundig, denken met je mee.

Erica

Regelt altijd onze hypotheek goed. Kent ons en weet wat we willen

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Meindert

Paul van Disseldorp is een heel goede hypotheekadviseur die creatief met je meedenkt. Hij is uiterst kundig en ziet oplossingen waar anderen die niet zien. Vervolgens weet hij die oplossingen ook concreet te maken. Paul leefde zich in in onze situatie en heeft daar een geweldige oplossing bij gerealiseerd.
Wij zijn bij een heel aantal hypotheekadviseurs geweest voor we Paul vonden en geen van allen zag mogelijkheden voor onze complexe en afwijkende situatie. Paul bleef altijd positief en heeft voor ons een heel goede hypotheek weten te regelen waar uiteindelijk zelfs ook nog ruimte was voor een stukje verduurzaming.
Tijdens het hele traject was hij vriendelijk, positief, optimistisch, nauwkeurig, reëel en met name zakelijk slim.

WB

Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek