Hypotheek zonder BKR toetsing?

Een hypotheek aanvragen zonder BKR toetsing is niet mogelijk. Alle banken zijn verplicht om te toetsen hoe jouw BKR historie er uitziet. Om de betaalbaarheid van de maandlasten van  de hypotheek te kunnen bepalen moet de bank ook weten wat je aan overige leningen hebt lopen. De maandlast van die leningen worden meegenomen in jouw uitgaven. Heb je een lening dan kun je minder hypotheek krijgen. Het is niet onmogelijk om een hypotheek te krijgen als je een lening hebt lopen. 

Heb je een BKR codering wegens een betalingsachterstand dan zijn er vaak toch nog mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Je hebt een keer een minder betaalgedrag laten zien. De bank is dan verplicht om dit te melden bij het BKR. Als de bank een achterstand meldt krijg je een BKR Codering.

Een keer slecht van betalen geweest, wil niet zeggen dat je altijd slecht betaald. Je kunt ook gewoon pech in het leven hebben gehad omdat je bijvoorbeeld langdurig ziek bent geweest of dat je jouw baan bent kwijt geraakt. Met regelmaat leidt ook een relatiebeëindiging  tot een betalingsachterstand met als gevolg een codering.

Het is belangrijk dat je alle achterstanden hebt afgelost en dat de lening of hypotheek in het BKR een zogenaamde herstelcode H heeft gekregen. Is jouw achterstand nog niet opgelost? Kun je dat wel regelen. Betaal dan de achterstand. Je codering krijgt dan een H code. Goede kans dat je dan meer mogelijkheden hebt om een hypotheek te krijgen

Wil je weten of een hypotheek voor jouw mogelijk is doe de BKR Hypotheektest

Wat is jouw verhaal. Het is van belang hoe de achterstand ontstaan is. Hiervoor kun je een korte duidelijke verklaring schrijven. Dit noemen we een plausibele verklaring.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een hypotheek te krijgen als je een BKR codering hebt. Heb je en A4 codering dan zijn er geen mogelijkheden. Bij een hypotheekaanvraag met A3 codering is er een hele kleine kans.

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek