Hypotheek zonder BKR toetsing?

Een hypotheek aanvragen zonder BKR toetsing is niet mogelijk. Alle banken zijn verplicht om te toetsen hoe jouw BKR historie er uitziet. Om de betaalbaarheid van de maandlasten van  de hypotheek te kunnen bepalen moet de bank ook weten wat je aan overige leningen hebt lopen. De maandlast van die leningen worden meegenomen in jouw uitgaven. Heb je een lening dan kun je minder hypotheek krijgen. Het is niet onmogelijk om een hypotheek te krijgen als je een lening hebt lopen.

Heb je een BKR codering wegens een betalingsachterstand dan zijn er vaak toch nog mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Je hebt een keer een minder betaalgedrag laten zien. De bank is dan verplicht om dit te melden bij het BKR. Als de bank een achterstand meldt krijg je een BKR Codering.

Een keer slecht van betalen geweest, wil niet zeggen dat je altijd slecht betaald. Je kunt ook gewoon pech in het leven hebben gehad omdat je bijvoorbeeld langdurig ziek bent geweest of dat je jouw baan bent kwijt geraakt. Met regelmaat leidt ook een relatiebeëindiging  tot een betalingsachterstand met als gevolg een codering.

Het is belangrijk dat je alle achterstanden hebt afgelost en dat de lening of hypotheek in het BKR een zogenaamde herstelcode H heeft gekregen. Is jouw achterstand nog niet opgelost? Kun je dat wel regelen. Betaal dan de achterstand. Je codering krijgt dan een H code. Goede kans dat je dan meer mogelijkheden hebt om een hypotheek te krijgen.

Wat is jouw verhaal. Het is van belang hoe de achterstand ontstaan is. Hiervoor kun je een korte duidelijke verklaring schrijven. Dit noemen we een plausibele verklaring.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een hypotheek te krijgen als je een BKR codering hebt. Heb je en A4 codering dan zijn er geen mogelijkheden. Bij een hypotheekaanvraag met A3 codering is er een hele kleine kans. Benieuwd of een hypotheek voor jou mogelijk is? Doe de BKR hypotheektest.

Start BKR hypotheektest

Top

Kennis van zaken. Persoonlijk contact. Goed bereikbaar voor vragen. Ook duidelijke antwoorden

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

Eric

Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft

Yvonne

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde. Paul gaf me veel vertrouwen, heeft mij goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.

KKR

Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.

JP_Arnhem

Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Joris

Danny Schuler is een adviseur die door zijn ongedwongen benadering veel vertrouwen uitstraalt. In eenvoudige bewoordingen heeft hij alles uitgelegd, wat in onze situatie van belang was. Een duidelijke, deskundige, transparante verhaal.
Voor een ieder die twijfelt over haar of zijn mogelijkheden voor een hypotheek wijziging, adviseren wij contact op te nemen met Danny.
Hij is duidelijk een denker in mogelijkheden en kansen.

Jos

Hypotheek geregeld voor een Complex dossier waarbij er rekening gehouden moest worden met meer dan 1 complexe factor

Inge

Heel erg goed en vriendelijk geholpen je kan ook na kantooruren appe hij staat altijd voor je klaar en heeft voor ons ons droomhuis gerealiseerd

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek