Vraag je BKR-overzicht op

Of je überhaupt een lening of hypotheek kunt krijgen, hangt af van met welke BKR-codering je te maken hebt. Daarom is het belangrijk om te weten met welke BKR-codering je precies te maken hebt. Je kunt hiervoor gemakkelijk en geheel online je BKR-overzicht opvragen. Heb je bijvoorbeeld met een A3 of A4 codering te maken, dan is een hypotheek aanvragen onmogelijk. In de meeste andere gevallen zijn er wel mogelijkheden.

Bij welke bank of geldverstrekker kan ik het beste mijn eerste aanvraag doen?

Hierop kan niet zomaar een antwoord gegeven worden. Wel is het belangrijk dat je niet meteen bij meerdere en verschillende banken en geldverstrekkers een hypotheek aanvraagt in de hoop op één positief antwoord. Aanvragen worden namelijk ook geregistreerd en als de bank ziet dat je ook bij andere instanties een hypotheek hebt aangevraagd, dan komt dit niet goed over. Weet je dat je ondanks je BKR-registratie je financiën goed onder controle hebt, dan is wellicht de bank die jou het beste kent de bank waar je het meeste kans maakt. Maar zeker niet altijd. Misschien heeft jouw bank namelijk een hogere rente die jouw kans op een goedgekeurde hypotheek weer verkleint.

Laat je adviseren door professionals op het gebied van BKR-registraties en hypotheken

In de wereld van hypotheken en schulden is er maar één neutrale partij die een perfect overzicht heeft over de markt van hypotheken en leningen, en de invloed die de verschillende BKR-coderingen hierop kunnen hebben. En dat zijn hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in BKR-registraties. Wij kunnen jouw persoonlijke situatie perfect analyseren en weten meteen bij welke bank en met welk hypotheekproduct van deze bank jij het meeste kans maakt op een goedgekeurde hypotheek. Wij weten ook hoe we jouw specifieke situatie moeten voorleggen aan de bank of geldverstrekker. Door de aanvraagprocedure aan een ervaren en deskundige hypotheekadviseur over te laten, vergroot je je kans op een goedgekeurde hypotheek aanzienlijk, ongeacht om welke bank het gaat.

Doe de gratis BKR Hypotheektest

Ben je alvast benieuwd naar jouw mogelijkheden op een goedgekeurde hypotheek? Doe dan onze BKR Hypotheektest. Door het beantwoorden van enkele vragen over jouw persoonlijke situatie krijg je binnen enkele minuten al een e-mail met meer informatie over jouw kansen op een goedgekeurde hypotheek en een stappenplan om dit doel te bereiken. Bij twijfels of vragen mag je ook altijd contact opnemen met onze adviseurs. Wij hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een hypotheek.