Een hypotheek voor slachtoffers van de toeslagenaffaire

De kinderopvang toeslagenaffaire heeft heel wat teweeg gebracht in Nederland. Terwijl het kabinet gevallen is en terugbetalingen en compensaties eindelijk aan de gedupeerden worden uitbetaald, hebben de duizenden slachtoffers nog altijd te kampen met de naweeën hiervan. Psychische en zelfs fysieke klachten bij de slachtoffers zullen niet van vandaag op morgen verdwijnen, en kapot gemaakte families zullen niet meteen weer elkaar terugvinden. Ook het eerherstel tegenover de voormalige schuldeisers verloopt niet altijd even soepel.

Start BKR hypotheektest

Slachtoffers kansloos op de woningmarkt zonder hypotheek

Zo maken de slachtoffers van de toeslagenaffaire tot vandaag maar weinig kans op een goedgekeurde hypotheek, en dit terwijl ze vaak zelf niets aan hun financiële geschiedenis kunnen doen. De registraties op het BKR-overzicht blijven gewoon staan, en dat is vaak het enige wat banken en geldverstrekkers bekijken bij hun beslissing of ze nu wel of niet geld aan iemand lenen. Dit is bijzonder dramatisch. Want, geen hypotheek kunnen krijgen wil meestal zeggen dat men niet vooruit kan in het leven door bijvoorbeeld een woning of een huis te kopen. En juist aan deze stabiliteit hebben gedupeerde families nu extra veel nood.

Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben in principe recht op een hypotheek

Dat slachtoffers van de kinderopvang toeslagenaffaire maar zelden zelf hun schuldenberg hebben veroorzaakt, is inmiddels wel bij iedereen bekend. Omdat de gedupeerden dan ook terugbetalingen ontvangen en er zelfs schulden worden kwijtgescholden, is er ook weer hoop op een goedgekeurde hypotheek, en daarmee wellicht een nieuwe woning en een nieuw leven.

Ik ben slachtoffer van de toeslagenaffaire; maak ik nog wel kans op een hypotheek?

Het is als slachtoffer van de toeslagenaffaire erg lastig een hypotheek te krijgen, maar in principe hebben gedupeerden hier wel recht op, omdat zij de schulden niet zelf hebben veroorzaakt.

Hoe kan ik als slachtoffer van de toeslagenaffaire toch een hypotheek krijgen?

Omdat het als gedupeerde van de toeslagenaffaire nog altijd lastig is een hypotheek te krijgen, is het verstandig je hierin te laten begeleiden door een ervaren BKR-hypotheekadviseur.

Laat je door een deskundige hypotheekadviseur begeleiden

Omdat nog altijd vele banken en geldverstrekkers na het bekijken van het BKR-overzicht, neigen om een hypotheek voor gedupeerden af te keuren, is het belangrijk zich te laten begeleiden door een ervaren hypotheekadviseur.

Ben je zelf een slachtoffer van de toeslagenaffaire en heb je een hypotheek nodig? Laat je dan vrijblijvend begeleiden door ons begeleiden. Wij hebben al jarenlang ervaring met het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een nieuwe hypotheek. Wij kennen de regelgeving en weten precies wat wel of niet kan. Door met een op dit gebied ervaren hypotheekadviseur samen te werken, neem je voor jezelf de stress uit de aanvraagprocedure en vergroot je de kans op een goedgekeurde hypotheek enorm.

Heb je vragen of verder advies nodig, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Start BKR hypotheektest

Bert

Fijne kerel die Paul duidelijk in de gesprekken goed bereikbaar denkt met je me zoekt naar mogelijkheden
Bijzonder prettig in de omgang
Geen onverwachte dingen gewoon duidelijk en klantgericht

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

J

Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes

Inge

Heel erg goed en vriendelijk geholpen je kan ook na kantooruren appe hij staat altijd voor je klaar en heeft voor ons ons droomhuis gerealiseerd

MT

Zeer enthousiaste medewerker en ivm vakantie is er ook een collega geweest die de zaak tijdelijk over heeft genomen.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

ESK

Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil

Anoniem

Professioneel en vriendelijk
Prima en snel geholpen

Matthijs

Erg prettig persoon die echt de tijd voor je neemt, en mee denkt.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek