Een hypotheek voor slachtoffers van de toeslagenaffaire

De kinderopvang toeslagenaffaire heeft heel wat teweeg gebracht in Nederland. Terwijl het kabinet gevallen is en terugbetalingen en compensaties eindelijk aan de gedupeerden worden uitbetaald, hebben de duizenden slachtoffers nog altijd te kampen met de naweeën hiervan. Psychische en zelfs fysieke klachten bij de slachtoffers zullen niet van vandaag op morgen verdwijnen, en kapot gemaakte families zullen niet meteen weer elkaar terugvinden. Ook het eerherstel tegenover de voormalige schuldeisers verloopt niet altijd even soepel.

Start BKR hypotheektest

Slachtoffers kansloos op de woningmarkt zonder hypotheek

Zo maken de slachtoffers van de toeslagenaffaire tot vandaag maar weinig kans op een goedgekeurde hypotheek, en dit terwijl ze vaak zelf niets aan hun financiële geschiedenis kunnen doen. De registraties op het BKR-overzicht blijven gewoon staan, en dat is vaak het enige wat banken en geldverstrekkers bekijken bij hun beslissing of ze nu wel of niet geld aan iemand lenen. Dit is bijzonder dramatisch. Want, geen hypotheek kunnen krijgen wil meestal zeggen dat men niet vooruit kan in het leven door bijvoorbeeld een woning of een huis te kopen. En juist aan deze stabiliteit hebben gedupeerde families nu extra veel nood.

Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben in principe recht op een hypotheek

Dat slachtoffers van de kinderopvang toeslagenaffaire maar zelden zelf hun schuldenberg hebben veroorzaakt, is inmiddels wel bij iedereen bekend. Omdat de gedupeerden dan ook terugbetalingen ontvangen en er zelfs schulden worden kwijtgescholden, is er ook weer hoop op een goedgekeurde hypotheek, en daarmee wellicht een nieuwe woning en een nieuw leven.

Laat je door een deskundige hypotheekadviseur begeleiden

Omdat nog altijd vele banken en geldverstrekkers na het bekijken van het BKR-overzicht, neigen om een hypotheek voor gedupeerden af te keuren, is het belangrijk zich te laten begeleiden door een ervaren hypotheekadviseur.

Ben je zelf een slachtoffer van de toeslagenaffaire en heb je een hypotheek nodig? Laat je dan vrijblijvend begeleiden door ons begeleiden. Wij hebben al jarenlang ervaring met het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een nieuwe hypotheek. Wij kennen de regelgeving en weten precies wat wel of niet kan. Door met een op dit gebied ervaren hypotheekadviseur samen te werken, neem je voor jezelf de stress uit de aanvraagprocedure en vergroot je de kans op een goedgekeurde hypotheek enorm.

Heb je vragen of verder advies nodig, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Start BKR hypotheektest

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek