Een hypotheek voor slachtoffers van de toeslagenaffaire

De kinderopvang toeslagenaffaire heeft heel wat teweeg gebracht in Nederland. Terwijl het kabinet gevallen is en terugbetalingen en compensaties eindelijk aan de gedupeerden worden uitbetaald, hebben de duizenden slachtoffers nog altijd te kampen met de naweeën hiervan. Psychische en zelfs fysieke klachten bij de slachtoffers zullen niet van vandaag op morgen verdwijnen, en kapot gemaakte families zullen niet meteen weer elkaar terugvinden. Ook het eerherstel tegenover de voormalige schuldeisers verloopt niet altijd even soepel.

Start BKR hypotheektest

Slachtoffers kansloos op de woningmarkt zonder hypotheek

Zo maken de slachtoffers van de toeslagenaffaire tot vandaag maar weinig kans op een goedgekeurde hypotheek, en dit terwijl ze vaak zelf niets aan hun financiële geschiedenis kunnen doen. De registraties op het BKR-overzicht blijven gewoon staan, en dat is vaak het enige wat banken en geldverstrekkers bekijken bij hun beslissing of ze nu wel of niet geld aan iemand lenen. Dit is bijzonder dramatisch. Want, geen hypotheek kunnen krijgen wil meestal zeggen dat men niet vooruit kan in het leven door bijvoorbeeld een woning of een huis te kopen. En juist aan deze stabiliteit hebben gedupeerde families nu extra veel nood.

Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben in principe recht op een hypotheek

Dat slachtoffers van de kinderopvang toeslagenaffaire maar zelden zelf hun schuldenberg hebben veroorzaakt, is inmiddels wel bij iedereen bekend. Omdat de gedupeerden dan ook terugbetalingen ontvangen en er zelfs schulden worden kwijtgescholden, is er ook weer hoop op een goedgekeurde hypotheek, en daarmee wellicht een nieuwe woning en een nieuw leven.

Ik ben slachtoffer van de toeslagenaffaire; maak ik nog wel kans op een hypotheek?

Het is als slachtoffer van de toeslagenaffaire erg lastig een hypotheek te krijgen, maar in principe hebben gedupeerden hier wel recht op, omdat zij de schulden niet zelf hebben veroorzaakt.

Hoe kan ik als slachtoffer van de toeslagenaffaire toch een hypotheek krijgen?

Omdat het als gedupeerde van de toeslagenaffaire nog altijd lastig is een hypotheek te krijgen, is het verstandig je hierin te laten begeleiden door een ervaren BKR-hypotheekadviseur.

Laat je door een deskundige hypotheekadviseur begeleiden

Omdat nog altijd vele banken en geldverstrekkers na het bekijken van het BKR-overzicht, neigen om een hypotheek voor gedupeerden af te keuren, is het belangrijk zich te laten begeleiden door een ervaren hypotheekadviseur.

Ben je zelf een slachtoffer van de toeslagenaffaire en heb je een hypotheek nodig? Laat je dan vrijblijvend begeleiden door ons begeleiden. Wij hebben al jarenlang ervaring met het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een nieuwe hypotheek. Wij kennen de regelgeving en weten precies wat wel of niet kan. Door met een op dit gebied ervaren hypotheekadviseur samen te werken, neem je voor jezelf de stress uit de aanvraagprocedure en vergroot je de kans op een goedgekeurde hypotheek enorm.

Heb je vragen of verder advies nodig, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Start BKR hypotheektest

Erica

Regelt altijd onze hypotheek goed. Kent ons en weet wat we willen

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

Annette

Prettig en open gesprek. We kenden Danny al van een vorige keer.

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

marjo

Danny is al jaren onze financieel adviseur. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe hij dit doet. Hij denkt erg mee en is zeker in voor "out of the box"denken.

Anoniem

Danny kwam vriendelijk,betrouwbaar en deskundig over op ons.

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Marcel Kuster

Deskundige adviseur die weet waar hij over praat, eerlijk en weet voor en nadelen zeer goed te bespreken.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek