Een hypotheek voor slachtoffers van de toeslagenaffaire

De kinderopvang toeslagenaffaire heeft heel wat teweeg gebracht in Nederland. Terwijl het kabinet gevallen is en terugbetalingen en compensaties eindelijk aan de gedupeerden worden uitbetaald, hebben de duizenden slachtoffers nog altijd te kampen met de naweeën hiervan. Psychische en zelfs fysieke klachten bij de slachtoffers zullen niet van vandaag op morgen verdwijnen, en kapot gemaakte families zullen niet meteen weer elkaar terugvinden. Ook het eerherstel tegenover de voormalige schuldeisers verloopt niet altijd even soepel.

Start BKR hypotheektest

Slachtoffers kansloos op de woningmarkt zonder hypotheek

Zo maken de slachtoffers van de toeslagenaffaire tot vandaag maar weinig kans op een goedgekeurde hypotheek, en dit terwijl ze vaak zelf niets aan hun financiële geschiedenis kunnen doen. De registraties op het BKR-overzicht blijven gewoon staan, en dat is vaak het enige wat banken en geldverstrekkers bekijken bij hun beslissing of ze nu wel of niet geld aan iemand lenen. Dit is bijzonder dramatisch. Want, geen hypotheek kunnen krijgen wil meestal zeggen dat men niet vooruit kan in het leven door bijvoorbeeld een woning of een huis te kopen. En juist aan deze stabiliteit hebben gedupeerde families nu extra veel nood.

Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben in principe recht op een hypotheek

Dat slachtoffers van de kinderopvang toeslagenaffaire maar zelden zelf hun schuldenberg hebben veroorzaakt, is inmiddels wel bij iedereen bekend. Omdat de gedupeerden dan ook terugbetalingen ontvangen en er zelfs schulden worden kwijtgescholden, is er ook weer hoop op een goedgekeurde hypotheek, en daarmee wellicht een nieuwe woning en een nieuw leven.

Laat je door een deskundige hypotheekadviseur begeleiden

Omdat nog altijd vele banken en geldverstrekkers na het bekijken van het BKR-overzicht, neigen om een hypotheek voor gedupeerden af te keuren, is het belangrijk zich te laten begeleiden door een ervaren hypotheekadviseur.

Ben je zelf een slachtoffer van de toeslagenaffaire en heb je een hypotheek nodig? Laat je dan vrijblijvend begeleiden door ons begeleiden. Wij hebben al jarenlang ervaring met het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een nieuwe hypotheek. Wij kennen de regelgeving en weten precies wat wel of niet kan. Door met een op dit gebied ervaren hypotheekadviseur samen te werken, neem je voor jezelf de stress uit de aanvraagprocedure en vergroot je de kans op een goedgekeurde hypotheek enorm.

Heb je vragen of verder advies nodig, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Start BKR hypotheektest

jg

goed advies en begeleiding en duidelijk overleg en uiteindelijk goed resultaat

Joris

Danny Schuler is een adviseur die door zijn ongedwongen benadering veel vertrouwen uitstraalt. In eenvoudige bewoordingen heeft hij alles uitgelegd, wat in onze situatie van belang was. Een duidelijke, deskundige, transparante verhaal.
Voor een ieder die twijfelt over haar of zijn mogelijkheden voor een hypotheek wijziging, adviseren wij contact op te nemen met Danny.
Hij is duidelijk een denker in mogelijkheden en kansen.

Annette

Prettig en open gesprek. We kenden Danny al van een vorige keer.

Frank

De adviseur is erg kundig, handelt snel en is efficiënt en effectief.

Huub

Hele fijne adviseur! Heeft ook hiervoor de aankoop van het huis gedaan. Wij waren hier zeer blij mee

TD

Vriendelijk en goed advies, heldere uitleg met duidelijkheid over kosten.

Anoniem

Duidelijk en bij vragen onmiddelijk duidelijk antwoord

Arthur

Tevreden, nemen de tijd en komen betrouwbaar over.

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

Jan K

Afgelopen half jaar meerdere keren met Paul om tafel gezeten om geïnformeerd te worden over een voor ons passende en verantwoorde hypotheek. In alle gesprekken hebben we ervaren dat Paul goed kan luisteren, innemend is, snel schakelt, maar zeker zo belangrijk: hij is zeer (financieel) deskundig, komt met een goed onderbouwd en onafhankelijk voorstel. Het aanbod sloot volledig aan bij onze wensen en mogelijkheden en was zeer gunstig voor wat betreft de voorwaarden. Alle in de tussentijd gestelde vragen werden per omgaande en duidelijk beantwoord. Paul stopt pas als alles goed is geregeld en de klant helemaal tevreden is. De kosten voor al zijn inspanningen staan zeker in verhouding tot de geleverde "prestatie".
Op basis van minder gunstige ervaringen met andere adviseurs waren we best een beetje sceptisch aangezien we Paul voorheen niet kenden. We zijn afgegaan op reviews die we lazen op internet.
Gelukkig hebben we in Paul nu iemand gevonden die wel betrouwbaar en deskundig is.
Als je goed geadviseerd wil worden en een betrouwbare partner zoekt voor een financieel vraagstuk dan kunnen we Paul / Advidens van harte aanbevelen.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek