BKR en profiteren van een lage hypotheekrente

Je hypotheek oversluiten naar een lagere hypotheekrente was maar zelden zo interessant als vandaag. De gemiddelde rentes liggen immers lager dan in de afgelopen tientallen jaren. Echter denken vele mensen met een BKR codering dat een hypotheek oversluiten naar een andere, goedkopere hypotheek er voor hen niet inzit. Dit klopt in vele gevallen niet. De voorwaarden om een hypotheek over te sluiten, zijn namelijk gelijk aan de voorwaarden om een nieuwe hypotheek aan te vragen. En ook dit kan in vele gevallen ondanks je BKR codering. Je moet er wel snel bij zijn. Onder meer door de crisis beginnen de rentepercentages helaas weer te stijgen.

Profiteren van een lage hypotheekrente met BKR? Wees er snel bij!

Het is zeker nog niet te laat om je hypotheek naar een lagere hypotheekrente over te sluiten. Over het algemeen geldt: hoe langer geleden je je hypotheek hebt afgesloten, hoe interessanter het kan zijn om je hypotheek naar een lagere rente over te sluiten. Heb je ondertussen met een BKR codering te maken? Dan is dit enkel een probleem als het om een A3 of een A4 codering gaat. De voorwaarden om met een BKR codering van een lagere hypotheekrente te kunnen profiteren, zijn namelijk dezelfde voorwaarden als bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Weet je niet met welke codering je te maken hebt? Klik dan hier en lees hoe je gemakkelijk vanuit huis je persoonlijke BKR overzicht kunt opvragen. Maar wacht niet te lang. De huidige voorspellingen tonen namelijk aan dat de gemiddelde hypotheekrente weer begint te stijgen.

Verlies geen tijd en neem contact op met onze hypotheekadviseurs

Juist omdat je geen tijd mag verliezen, raden wij je aan om de verdere stappen over te laten aan een met BKR ervaren hypotheekadviseur. Wij kennen de markt perfect en kunnen ook meteen bepalen welke rentepercentages het beste bij jouw financiële situatie passen. Dit vergroot de kansen om direct al bij de eerste aanvraag een goedkeuring voor je goedkopere hypotheek te ontvangen. Juist met een BKR codering heb je er belang bij om je maandelijkse kosten te verlagen. Wacht dus niet langer en profiteer van een lagere rente door contact met ons op te nemen. Wij doen namelijk niets anders dan mensen met een BKR codering aan een (nieuwe) hypotheek helpen. Twijfel je of je met jouw BKR codering überhaupt kans maakt? Dan kun je hier de speciaal door ons ontworpen BKR Hypotheektest doen. Wij weten alvast: het loont de moeite!

Start BKR hypotheektest

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

anoniem

Veel inhoudelijke kennis, denkt mee in je huidige situatie, zoekt naar oplossingen, snelle reacties op app en mail, komt afspraken na, vriendelijk

MvW

Danny is vindingrijk, positief, assertief, meedenkend

Arthur

Tevreden, nemen de tijd en komen betrouwbaar over.

Juliët

Wij kwamen terecht bij Danny omdat onze plaatselijke hypotheek adviseur ons niet wilde/kon helpen. Voor Advidens geen probleem en we zijn super behandeld ondanks de aantal keren dat ik weer vragen had en zelfs in het weekend! Dus op en top TOP !

Laura

Wij hebben met paul een heel fijn gesprek gehad, begreep onze situatie en kwam snel met oplossingen. Heeft ons zeer goed begeleid en alles met snelheid afgewikkeld. Als we in de toekomst nog een keer een advies nodig hebben dan is paul zeker de man bij wie wij aan gaan kloppen. Hij is professioneel, persoonlijk en vakbekwaam. Kijkt verder dan alleen het huidige advies maar denkt ook mee met de toekomst.

Top

Kennis van zaken. Persoonlijk contact. Goed bereikbaar voor vragen. Ook duidelijke antwoorden

Liesbeth

Heel duidelijk, vriendelijk en heel goede tussentijdse begeleiding en informatie, zowel persoonlijk als per mail en telefonisch. Ook achteraf nog informeren of alles goed is gegaan. Super

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

Arjan

Zeer snel met zaken opsturen en vrijwel direct reactie terug.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek