BKR en profiteren van een lage hypotheekrente

Je hypotheek oversluiten naar een lagere hypotheekrente was maar zelden zo interessant als vandaag. De gemiddelde rentes liggen immers lager dan in de afgelopen tientallen jaren. Echter denken vele mensen met een BKR codering dat een hypotheek oversluiten naar een andere, goedkopere hypotheek er voor hen niet inzit. Dit klopt in vele gevallen niet. De voorwaarden om een hypotheek over te sluiten, zijn namelijk gelijk aan de voorwaarden om een nieuwe hypotheek aan te vragen. En ook dit kan in vele gevallen ondanks je BKR codering. Je moet er wel snel bij zijn. Onder meer door de crisis beginnen de rentepercentages helaas weer te stijgen.

Profiteren van een lage hypotheekrente met BKR? Wees er snel bij!

Het is zeker nog niet te laat om je hypotheek naar een lagere hypotheekrente over te sluiten. Over het algemeen geldt: hoe langer geleden je je hypotheek hebt afgesloten, hoe interessanter het kan zijn om je hypotheek naar een lagere rente over te sluiten. Heb je ondertussen met een BKR codering te maken? Dan is dit enkel een probleem als het om een A3 of een A4 codering gaat. De voorwaarden om met een BKR codering van een lagere hypotheekrente te kunnen profiteren, zijn namelijk dezelfde voorwaarden als bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Weet je niet met welke codering je te maken hebt? Klik dan hier en lees hoe je gemakkelijk vanuit huis je persoonlijke BKR overzicht kunt opvragen. Maar wacht niet te lang. De huidige voorspellingen tonen namelijk aan dat de gemiddelde hypotheekrente weer begint te stijgen.

Verlies geen tijd en neem contact op met onze hypotheekadviseurs

Juist omdat je geen tijd mag verliezen, raden wij je aan om de verdere stappen over te laten aan een met BKR ervaren hypotheekadviseur. Wij kennen de markt perfect en kunnen ook meteen bepalen welke rentepercentages het beste bij jouw financiële situatie passen. Dit vergroot de kansen om direct al bij de eerste aanvraag een goedkeuring voor je goedkopere hypotheek te ontvangen. Juist met een BKR codering heb je er belang bij om je maandelijkse kosten te verlagen. Wacht dus niet langer en profiteer van een lagere rente door contact met ons op te nemen. Wij doen namelijk niets anders dan mensen met een BKR codering aan een (nieuwe) hypotheek helpen. Twijfel je of je met jouw BKR codering überhaupt kans maakt? Dan kun je hier de speciaal door ons ontworpen BKR Hypotheektest doen. Wij weten alvast: het loont de moeite!

Start BKR hypotheektest

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek