BKR en profiteren van een lage hypotheekrente

Je hypotheek oversluiten naar een lagere hypotheekrente was maar zelden zo interessant als vandaag. De gemiddelde rentes liggen immers lager dan in de afgelopen tientallen jaren. Echter denken vele mensen met een BKR codering dat een hypotheek oversluiten naar een andere, goedkopere hypotheek er voor hen niet inzit. Dit klopt in vele gevallen niet. De voorwaarden om een hypotheek over te sluiten, zijn namelijk gelijk aan de voorwaarden om een nieuwe hypotheek aan te vragen. En ook dit kan in vele gevallen ondanks je BKR codering. Je moet er wel snel bij zijn. Onder meer door de crisis beginnen de rentepercentages helaas weer te stijgen.

Profiteren van een lage hypotheekrente met BKR? Wees er snel bij!

Het is zeker nog niet te laat om je hypotheek naar een lagere hypotheekrente over te sluiten. Over het algemeen geldt: hoe langer geleden je je hypotheek hebt afgesloten, hoe interessanter het kan zijn om je hypotheek naar een lagere rente over te sluiten. Heb je ondertussen met een BKR codering te maken? Dan is dit enkel een probleem als het om een A3 of een A4 codering gaat. De voorwaarden om met een BKR codering van een lagere hypotheekrente te kunnen profiteren, zijn namelijk dezelfde voorwaarden als bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Weet je niet met welke codering je te maken hebt? Klik dan hier en lees hoe je gemakkelijk vanuit huis je persoonlijke BKR overzicht kunt opvragen. Maar wacht niet te lang. De huidige voorspellingen tonen namelijk aan dat de gemiddelde hypotheekrente weer begint te stijgen.

Kan ik met een BKR-codering mijn hypotheek oversluiten naar een goedkopere hypotheek?

Het is bij enkele coderingen mogelijk een hypotheek over te sluiten naar een lagere hypotheekrente.

Verlies geen tijd en neem contact op met onze hypotheekadviseurs

Juist omdat je geen tijd mag verliezen, raden wij je aan om de verdere stappen over te laten aan een met BKR ervaren hypotheekadviseur. Wij kennen de markt perfect en kunnen ook meteen bepalen welke rentepercentages het beste bij jouw financiële situatie passen. Dit vergroot de kansen om direct al bij de eerste aanvraag een goedkeuring voor je goedkopere hypotheek te ontvangen. Juist met een BKR codering heb je er belang bij om je maandelijkse kosten te verlagen. Wacht dus niet langer en profiteer van een lagere rente door contact met ons op te nemen. Wij doen namelijk niets anders dan mensen met een BKR codering aan een (nieuwe) hypotheek helpen. Twijfel je of je met jouw BKR codering überhaupt kans maakt? Dan kun je hier de speciaal door ons ontworpen BKR Hypotheektest doen. Wij weten alvast: het loont de moeite!

Start BKR hypotheektest

Anja

Danny is een adviseur die het voor ons mogelijk maakte om onze hypotheek om te zetten ondanks een lease auto waar andere adviseurs het voor onmogelijk hielden. En daarbij ook nog een bouwdepot voor een nieuwe keuken,

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

anoniem

Professioneel. Denkt en helpt mee. Goede advisering. Accuraat. Vriendelijk. Komt afspraken na.

MT

Zeer enthousiaste medewerker en ivm vakantie is er ook een collega geweest die de zaak tijdelijk over heeft genomen.

Pelle Tobias

Danny heeft een ontzettend goed netwerk en is zeer kundig in het geven van een passend advies. Ook is het zo dat ze net die ene meter extra maken, waardoor je een nog beter resultaat krijgt. Dit had nergens anders gekund!

MS

Snelle en prettige communicatie door de heer van Disseldorp

Matthijs

Erg prettig persoon die echt de tijd voor je neemt, en mee denkt.

Vanya

Zeer professioneel, denkt erg met je mee, vriendelijk. We zijn erg deskundig en goed geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons, zodat we een goed overwogen keuze hebben kunnen maken.

MB

Danny luister naar je wensen en geeft daar een passend advies bij.

Wazier

Uitstekende gesprek. Adviseur was zeer kundig. Na afronding gesprek wisten we 100% zeker waar we aan toe waren. Alles was helder en de afwerking was super. Geen inkijken naar gehad.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek