Welke bank geeft een hypotheek met BKR?

Heb je met een BKR-registratie te maken en heb je een nieuwe lening of hypotheek nodig? Dan is dit in vele gevallen wel mogelijk. Meerdere geldverstrekkers en banken geven ook een hypotheek of lening aan mensen met een BKR-codering. Wel zijn er verschillende zaken waar je op moet letten om je kans op een goedgekeurde hypotheek te vergroten. Welke banken of geldverstrekkers dat zijn, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hier volgt meer uitleg.

Start BKR hypotheektest

Vraag je BKR-overzicht op

Of je überhaupt een lening of hypotheek kunt krijgen, hangt af van met welke BKR-codering je te maken hebt. Daarom is het belangrijk om te weten met welke BKR-codering je precies te maken hebt. Je kunt hiervoor gemakkelijk en geheel online je BKR-overzicht opvragen. Heb je bijvoorbeeld met een A3 of A4 codering te maken, dan is een hypotheek aanvragen onmogelijk. In de meeste andere gevallen zijn er wel mogelijkheden.

Bij welke bank of geldverstrekker kan ik het beste mijn eerste aanvraag doen?

Hierop kan niet zomaar een antwoord gegeven worden. Wel is het belangrijk dat je niet meteen bij meerdere en verschillende banken en geldverstrekkers een hypotheek aanvraagt in de hoop op één positief antwoord. Aanvragen worden namelijk ook geregistreerd en als de bank ziet dat je ook bij andere instanties een hypotheek hebt aangevraagd, dan komt dit niet goed over. Weet je dat je ondanks je BKR-registratie je financiën goed onder controle hebt, dan is wellicht de bank die jou het beste kent de bank waar je het meeste kans maakt. Maar zeker niet altijd. Misschien heeft jouw bank namelijk een hogere rente die jouw kans op een goedgekeurde hypotheek weer verkleint.

Laat je adviseren door professionals op het gebied van BKR-registraties en hypotheken

In de wereld van hypotheken en schulden is er maar één neutrale partij die een perfect overzicht heeft over de markt van hypotheken en leningen, en de invloed die de verschillende BKR-coderingen hierop kunnen hebben. En dat zijn hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in BKR-registraties. Wij kunnen jouw persoonlijke situatie perfect analyseren en weten meteen bij welke bank en met welk hypotheekproduct van deze bank jij het meeste kans maakt op een goedgekeurde hypotheek. Wij weten ook hoe we jouw specifieke situatie moeten voorleggen aan de bank of geldverstrekker. Door de aanvraagprocedure aan een ervaren en deskundige hypotheekadviseur over te laten, vergroot je je kans op een goedgekeurde hypotheek aanzienlijk, ongeacht om welke bank het gaat.

Doe de gratis BKR Hypotheektest

Ben je alvast benieuwd naar jouw mogelijkheden op een goedgekeurde hypotheek? Doe dan onze BKR Hypotheektest. Door het beantwoorden van enkele vragen over jouw persoonlijke situatie krijg je binnen enkele minuten al een e-mail met meer informatie over jouw kansen op een goedgekeurde hypotheek en een stappenplan om dit doel te bereiken. Bij twijfels of vragen mag je ook altijd contact opnemen met onze adviseurs. Wij hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen met een BKR-registratie aan een hypotheek.

Start BKR hypotheektest

Jaap & Dennis

Veenendaal

Jeetje wat een top adviseur een adviseur die staat voor de werk maar daarin niet haar klanten vergeet en al helemaal niet denkt aan geld of haar .....

Tevreden klant;
Kristel

Zutphen

Prima uitleg en we hadden ook vaak contact over voortgang.

Tony

Vaassen

je denkt financieel alles netjes voor elkaar te hebben ivm de aankoop van ons nieuwe droomhuis...

;
Mehmet

Almelo

De adviseur heeft voor ons vlekkeloos een hypotheek geregeld. ING had ons geregistreerd bij de BKR met een code 2. Totaal onterecht! Met een code....

Daniëlle

Baarn

Prima adviseur. Wel veel papierwerk waar we zelf veel mee moesten doen en er stond nog een collega tussen via de mail wat ik soms lastig vond.....

Tevreden klant;
Ester

Zwolle

De adviseur heeft zich volledig ingezet om een goed advies te geven op onze lastige situatie, uiteindelijk is het gelukt!

Tevreden klant;
Jurgen

Amersfoort

De adviseur is vanaf het begin eerlijk geweest over onze problematische situatie maar heeft binnen twee weken de hypotheek helemaal rond gekregen. Fijn gesprek.

Tevreden klant;
Koos

Amsterdam

Met een BKR notering was het onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Daar de BKR notering nog maar een aantal weken van kracht was is het de advi.....

R & A

Balkbrug

Vanaf de eerste minuut gaf zij ons vertrouwen en ook als persoon wist zijn een klik een met ons te maken. Ze had verstand van zaken en handelde zelf..

;
Karel & Marianne

Deventer

Helaas geen hypotheek door BKR Codering. Via BKRHypotheek is het wel gelukt!

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek