Geregistreerd bij BKR, kan ik nu een hypotheek krijgen?

Geregistreerd bij BKR, Kan ik nu een hypotheek krijgen?

Ja, als je geregistreerd staat bij het BKR kun je een hypotheek krijgen. Het is wat moeilijker om een hypotheek te krijgen als je een achterstand hebt gehad op een lening of een hypotheek en die achterstand is door de bank geregistreerd bij het BKR in de vorm van een codering. Doe de BKR Hypotheektest om jouw hypotheekmogelijkheden te bekijken.

Heeft een lening invloed op jouw hypotheek

Veel leningen die je aangaat worden geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie, BKR. De registraties van het BKR zijn van belang voor de hoogte van het hypotheekbedrag dat je kunt lenen. De maandlast van de lening wordt meegenomen in jouw vaste maandlasten. Je kunt dan minder hypotheek krijgen. Een geregistreerde lening maakt een hypotheek niet persé onmogelijk.

Betalingsachterstand en BKR codering

Naast de registratie van de lening registreert het BKR of je de betalingen op deze leningen tijdig voldoet. Is dit niet het geval dan meldt de bank dat je een te lange achterstand van betaling hebt en er wordt een achterstandscodering geplaatst op de betreffende lening of hypotheek door het BKR. Een zogenaamde A-codering (met toevoeging van een cijfer). Met zo’n codering is het moeilijker om een hypotheek te krijgen, maar het is zeker niet onmogelijk om een hypotheek met een BKR codering te krijgen. BKRHypotheek.nl is gespecialiseerd in het helpen van mensen die moeilijkheden ervaren in het verkrijgen van een hypotheek door een negatieve BKR registratie. Dit doen wij al sinds 2006 en we hebben hierdoor veel tevreden klanten.

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn vul dan de BKR Hypotheektest in

Bij een hypotheekaanvraag met A3 codering of een codering A4 is er geen kans op het verkrijgen van een hypotheek.

Nadat je de test hebt ingevuld en het aanvraagformulier hebt afgerond ontvang je van ons een e-mail met een duidelijke uitleg hoe je een BKR overzicht kunt opvragen en wat je daarna moet doen. Als je het overzicht al hebt of na ontvangst van het BKR mail je jouw BKR overzicht naar sales@advidens.nl. Onderaan deze pagina vind je onze zes eenvoudige stappen naar een hypotheek.

Wij doen een eerste beoordeling na ontvangst van de aanvraag. Het kan zijn dat we je direct benaderen. Na ontvangst van het overzicht zoeken wij zeker direct contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Als er geen mogelijkheden zijn dan moeten we je helaas een e-mail zenden.

Ook kun je kijken onderaan deze pagina naar de soorten codering en klik om de specifieke mogelijkheden voor jouw codering te bekijken.

 1. Stap 1

  Vul de BKR Hypotheektest in en bekijk jouw hypotheekmogelijkheden.

 2. Stap 2

  Vul het Hypotheek aanvraagformulier op onze site zo volledig mogelijk in. Als je weet welke codering je hebt en alle vragen beantwoordt kunnen wij sneller bepalen welke hypotheekmogelijkheden er zijn. Weet je niet welke BKR codering(en) je hebt vraag een overzicht aan volgens stap 4.

 3. Stap 3

  Je ontvangt van ons een e-mail met onze contactgegevens en een instructie hoe je jouw BKR overzicht kunt opvragen. Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw wensen en financiële situatie door te nemen. Heb je al een BKR overzicht dan kunnen we direct de vervolg stappen en mogelijkheden bespreken. Mail ons jouw BKR overzicht.

 4. Stap 4

  Vraag jouw BKR overzicht op via onze pagina BKR overzicht opvragen. Wij adviseren je om te kiezen voor BKR Premium zodat je een jaar lang jouw BKR kunt inzien.

  Let op: Indien je samen met jouw partner de woning aan wilt kopen hebben wij het BKR overzicht van jullie beiden nodig.

 5. Stap 5

  Als je het overzicht hebt ontvangen beantwoord je onze e-mail, die je direct ontvangt na het verzenden van de aanvraag, sluit het BKR overzicht bij. Wij bellen je na ontvangst en bespreken jouw hypotheekmogelijkheden en de vervolgstappen met je.

 6. Stap 6

  Als er mogelijkheden voor jou zijn om een hypotheek te sluiten maken we afspraken met elkaar om de hypotheek te verzorgen. Wij adviseren je over de beste oplossing en de hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Vervolgens regelen we de hypotheek voor jou tot en met het passeren bij de notaris. De notarisstukken van de hypotheek en de akte van afrekening worden door ons gecontroleerd.

  Wij werken alleen met geldgevers die in Nederland actief zijn en onder toezicht staan van de Nederlandse bank.

Wat doen wij voor jou gedurende de looptijd van jouw hypotheek

Na het afsluiten van de hypotheek kun je er voor kiezen om ons blijvend jouw hypotheek en overige financiële producten te laten monitoren. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken gedurende de looptijd van de hypotheek over het feit of jouw hypotheek nog voldoet aan jouw wensen en jouw veranderende financiële situatie, de veranderende fiscale normen, wat doe je als de rente moet worden verlengd of nog veel belangrijker “Is het mogelijk om te besparen op jouw maandelijkse hypotheeklasten”.

Doorlopende nazorg hypotheek is mogelijk

Klantervaringen

jg

goed advies en begeleiding en duidelijk overleg en uiteindelijk goed resultaat

Karin

Ik heb een zeer plezierig gesprek gehad met Paul en we hebben besproken wat er allemaal mogelijk is en wat ik zelf graag wilde.

Top

Kennis van zaken. Persoonlijk contact. Goed bereikbaar voor vragen. Ook duidelijke antwoorden

Benjamins

Oprecht, eerlijk, goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen, komt gemaakte afspraken na. Positief ingesteld! Leeft mee en toont interesse in onze persoonlijke situatie.

Anoniem

Danny was zeer duidelijk en helder. Heeft ons echt geholpen om onze hypotheek er door heen te krijgen het was voor hem een zware opdracht maar zat er bovenop

Gerard

Alle ruimte voor alle vragen. Via mail uitgewerkt advies.

Paul

Goede voorlichting en duidelijk in war wel er niet realistisch wa

Rene Rutter

Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden

Roland

zeer goed geholpen. en als je vragen had kon je altijd bij hem terecht.

Kijk direct of je in aanmerking
komt voor een hypotheek