De eerste stappen

De belangrijkste en eerste stap is er zeker van zijn met welke BKR codering je precies te maken hebt. Vraag dus eerst je BKR overzicht aan en vergeet niet om ook het overzicht van je partner aan te vragen indien de hypotheek op beide namen komt te staan. Weet dat je met een A3 of A4 codering bij geen enkele bank een hypotheek kunt afsluiten. Met alle andere coderingen is er een kans om ondanks je BKR codering alsnog een nieuwe hypotheek bij af te sluiten.

Een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon doe je niet zomaar. Aangezien je te maken hebt met een BKR codering, is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het vertrouwen van je bank te winnen. Een hypotheekadviseur is de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Deze weet precies wat er aan de bank verteld moet worden en wat niet. Ook zal je hypotheekadviseur uitkijken naar hypotheekvoorwaarden die qua rentepercentages bij jouw financiële profiel passen. Zeker als het gaat om een nieuwe hypotheek afsluiten met BKR codering bij Aegon is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, die al jarenlang heeft met BKR coderingen.

Doe de BKR hypotheektest en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn

Met je BKR overzicht in handen hoef je niet meer langer te wachten om te weten wat jouw kansen zijn bij een nieuwe hypotheek met BKR codering bij Aegon. Doe de BKR hypotheektest en ontvang vrijblijvend jouw mogelijkheden en de eerste stappen per mail. Er is dus geen reden meer om over de mogelijkheden te blijven twijfelen. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

Heb je een BKR codering bij een ander bedrijf of een bank? Lees hier de mogelijkheden over een nieuwe hypotheek: